Βαθμολογία

Πρώτη εισήγηση Καραπιάλη...

Ο θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου Βασίλης Καραπιάλης ήρθε στη Λάρισα, άρχισε δουλειά στην ομάδα νέων της ΠΑΕ ΑΕΛ και χθες έκανε την πρώτη του εισήγηση, να γίνει επαγγελματίας το αριστερό μπακ Τζέλα που είναι 16 χρονών, καθώς θεωρεί ότι ο συγκεκριμένος παίκτης θα παίξει σπουδαίο ποδόσφαιρο.

«Θα πρέπει να αξιοποιήσουμε τα λαρισινά ταλέντα» είπε ο Καραπιάλης στους διοικητικούς της ΠΑΕ ΑΕΛ και αυτό φάνηκε από την πρώτη του κίνηση και θέλει να βάλει την προσωπική του «σφραγίδα» στην ΠΑΕ ΑΕΛ ανάλογη με αυτήν που έβαλε ως ποδοσφαιριστής. Σήμερα η ομάδα της Κ17 της ΑΕΛ αγωνίζεται στον Βόλο με την αντίστοιχη του ΝΠΣ Βόλου για το οικείο πρωτάθλημα της Super League 1 και η αναμέτρηση θα γίνει στις 11 το πρωί στο ΕΑΚ Βόλου. Εξάλλου, η ομάδα Κ19 κέρδισε την αντίστοιχη της Αναγέννησης Καρδίτσας, στην Καρδίτσα, με 2-0 χάρη σε τέρματα που πέτυχαν οι Ζησούλης, Αγγελούλης.

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4 ΕΚΑΤ.
Πάνω από τέσσερα εκατομμύρια ευρώ θα δοθούν από την ΕΡΤ στις ομάδες της Super League 2 και το συμβόλαιο με βάση τον αθλητικό νόμο προβλέπεται να είναι κλειστό τριετές. Οι υπεύθυνοι επιτελείς της Δημόσιας Τηλεόρασης ξεκαθάρισαν ότι ένα ποσό (περίπου τρία εκατομμύρια ευρώ) θα δοθεί ισόποσα στις ομάδες, ενώ ένα άλλο θα το λάβουν αυτές που θα πρωταγωνιστήσουν στους δύο ομίλους του νέου πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα πρότεινε να υπάρξει κλιμακωτό μπόνους στις πέντε πρώτες ομάδες κάθε ομίλου, που θα αρχίζει από 60.000 για τις ομάδες που θα καταταγούν στην 5η θέση και θα φτάνει ως τα 200.000 ευρώ για τους πρωταθλητές κάθε ομίλου.

Του Σωτ. Κέλλα
Πηγή Ελευθερία