Βαθμολογία

Ο Τσιούρης «λύτρωσε» την Δόξα Υπέρειας

Χρειάστηκαν οι καθυστερήσεις για να αναδειχθεί νικητής στην αναμέτρηση της πρεμιέρας της Β΄ ΕΠΣΛ, μεταξύ της γηπεδούχου Δόξας Υπέρειας και της Πελασγιώτιδας, όπου με γκολ του Ν. Τσιούρη στο 95′ “πήρε” το τρίποντο η ομάδα της Υπέρειας.

Μόλις στο 2΄της αναμέτρησης ο Καλφόγλου με υποδειγματικό πλασέ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους μετά από μπαλιά ασίστ του Πισλί. Η χαρά όμως δεν κράτησε για πολύ, καθώς η ομάδα της Πελασγιώτιδας κέρδισε πέναλτι και με εύστοχη εκτέλεση του Τσαντούλη έφερε πολύ νωρίς την αναμέτρηση ξανά στα ίσια. Μέχρι την λήξη του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι θα ανεβάσουν στροφές και θα έχουν την υπεροχή των κινήσεων στο παιχνίδι.

Στην επανάληψη η Δόξα θα δείξει αντίδραση και θα αρχίσει να ανεβαίνει. Οι δυο ομάδες θα προσπαθήσουν να πετύχουν το γκολ της λύτρωσης με την Πελασγιώτιδα περίπου στο 75′ μετά από σουτ να βρίσκει το δοκάρι μετά από απόκρουση του Σκαντζούρη στα δοκάρια της Δόξας.

Οι γηπεδούχοι θα χάσουν μεγάλη ευκαιρία με τον Δημητρίου που δεν θα καταφέρει να “σπρώξει” την μπάλα στα δίχτυα καθώς και θα διαμαρτυρηθούν στο 88΄ προς τον διαιτητή για μη καταλογισμό πέναλτι σε ανατροπή του Σκέγια. Ο διαιτητής θα αποβάλει τον Τζιοβάρα με απευθείας κόκκινη για διαμαρτηρία.

Το γκολ της λύτρωσης θα πετύχει στο 95′ στην τελευταία φάση της αναμέτρησης, όταν από την δεξιά πτέρυγα θα κερδίσει φάουλ στο 95′ ο Γιώργιος Τσιούρης, την εκτέλεση θα αναλάβει ο Δημητρίου και στέλνοντας την μπάλα στο κεφάλι του Νίκου Τσιούρη και αυτός με καρφωτή κεφαλιά θα πετύχει το τελικό 2-1.

Δόξα Υπέρειας (Κ. Ρόφαλης – Τ. Ρόφαλης): Σκατζούρης, Τσιούρης Ν. Δημητρίου, Τσιούρης Γ., Ισούφης , Σκέγια, Πολύζος, Δημητρίου, Πισλί (65′ Τζιοβάρας), Καλφόγλου (72΄Τσούνι), Αρσενόπουλος (83′ Λαυδής).

Πελασγιώτιδα (Κώστας Μπακατσής): Μστοροδήμος, Τσιγγάνης, Ιορδανίδης, Ντογανί, Γκόγκος, Χασιώτης, Δάσιος (72′ Τζίμουλας), Χατζής (58′ Ζυγογιάννης), Τσέλα, Τσαντούλης, Χριστώνης.

Διαιτητική τριπλέτα: Κουβάτας, Γούλας, Βελεσιώτης.

Πηγή: ifarsala.gr