Βαθμολογία

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τον Δωτιέα Αγιάς (PICS)

Ένα πλούσιο παιχνίδι σε γκολ και θέαμα έγινε στο γήπεδο της Ροδιάς ανάμεσα στον Αμπελωνιακό και τον Δωτιέα Αγιάς (1-3).

Της Βάσως Γκατζούλη

Στο πρώτο ημίχρονο ο Δωτιέας ήταν κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο, αφού είχε την κατοχή της μπάλας, δημιούργησε ευκαιρίες, νωρίς άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 20’ και οκτώ λεπτά αργότερα κατά τον ίδιο τρόπο πέτυχε και το δεύτερο τέρμα του.

Στο 30’ είχε κάνει τρία τα τέρματά του. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν χωρίς αποτέλεσμα. Στο 48’ μετά από πίεση, μείωσαν σε 1-3 που ήταν και το τελικό σκορ.

Στο δεύτερο μέρος έπεσε ο ρυθμός του αγώνα, όσον αφορά τον Δωτιέα προσπάθησε να διαχειρισθεί το σκορ κατά το ένα σκέλος και κατά το δεύτερο χρησιμοποίησε και παίκτες, στους οποίους ήθελα να δώσει και λεπτά συμμετοχής, πράγμα το οποίο θα χρειαστεί για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η νίκη της ομάδας είναι αφιερωμένη από όλους στον παππού του Γιώργου Λεσάι που πέτυχε και τα δύο τέρματα, που έφυγε από τη ζωή.

Στο 10’ ωραίο σουτ του Μακρή, η μπάλα έφυγε παράλληλα με την εστία του Καρκατσέλα άουτ. Καλό σουτ του Πατσιωτού στο 15’ η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 20’ τον Σούλη ανέτρεψε ο Κολιός, το πέναλτι εκτέλεσε ο Λεσάι για το 0-1.

Το επόμενο λεπτό, ύστερα από κόρνερ του Αμπελωνιακού, ο Μάλτζαρης βγήκε από την εστία του και έδιωξε με τις γροθιές. Ο Αλεξόπουλος Α. που τον είδε έστειλε με γυριστό σουτ τη μπάλα άουτ.

Στο 28’ τον Γκατζούλη ανέτρεψε και πάλι ο Κολιός, το πέναλτι εκτέλεσε για δεύτερη φορά ο Λεσάι για το 0-2.

Στο 30’ ύστερα από λάθος της άμυνας του Αμπελωνιακού, ο έμπειρος Ντακούλας με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 0-3.

Ένα λεπτό αργότερα το σουτ του Μακρή πέρασε ξυστά άουτ. Στο 48’ από δεξιά ο Κυρίτσης έβγαλε τη σέντρα και ο Αλεξόπουλος Σ. μείωσε σε 1-3.

Στο 72’ ο Φουκαλάς μόνος του με τον τερματοφύλακα δεν κατάφερε να σκοράρει. Τρία λεπτά αργότερα ο Μακρής μόνος του με τον Καρκατσέλα, ολιγώρησε με αποτέλεσμα να τον σταματήσει αμυντικός. Στο 80’ ο Κορτσάρι είχε χαμένο τετ α τετ. Στο 85’ χαμένο τετ α τετ του Αλεξόπουλου Σ.  

Δύο κόκκινες κάρτες στο ματς, μία του Γκατζούλη στο 60’ και μία από την άλλη ομάδα στο 87’ ο Κολιός.

Αμπελωνιακός (Δημήτρης Αλεξανδρής): Καρκατσέλας, Γκιόνα, Πάνου, Κολιός, Μεσημέρης (46’ Κυρίτσης), Αλεξόπουλος Α., Λέκα (87’ Καρυώτης), Αλεξόπουλος Σ., Μπαρούτζας (46’ Τζαρτζάνης), Βούκιας (46’ Βογιατζής), Πόνηρος.

Δωτιέας Αγιάς (Τάσος Μπεριτζάς – Κώστας Παπαρίζος): Μάλτζαρης, Κορλός (46’ Κορτσάρι), Δημολιός, Σούλης, Τσακάλι (40’ Παππάς), Μακρής (75’ Μαλαχτάρης), Ντακούλας, Πατσιωτός (46’ Φουκαλάς), Σούμπασης, Λεσάϊ.

Διαιτητική τριπλέτα: Ντελέζος Ι., Γκαρέλης, Χατζηκαμαγιάννης.