Βαθμολογία

Στις καθυστερήσεις το Ελευθεραί πήρε τη νίκη!

Το Ελευθεραί είχε την κατοχή της μπάλας σε όλο το 90λεπτο, κλασσικές ευκαιρίες και δύο γκολ που ήτανε πολύτιμα για να πάρει και τη νίκη. Οι Χαλκιάδες το πάλεψαν και είχαν χαμένες ευκαιρίες και δοκάρια.

Στο 18’ ύστερα από κόρνερ του Θεοδώρου, ο Ντελόπουλος με κεφαλιά έκανε το 0-1. Στο 22’ ύστερα από κόρνερ του Τραμπάκουλου ο Ζαχόπουλος με σουτ έφερε το ματς στα ίσα για το 1-1.

Στο 35’ καλό σουτ του Θεοδώρου έφυγε άουτ. Την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Τριτόπουλου. Στο 40’ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Θεοδώρου, με υπερένταση έδιωξε ο Ραπτόπουλος.

Και στην εκπνοή ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Τριτόπουλου, απέκρουσαν προσωρινά οι αμυντικοί, η μπάλα έφτασε στον Θεοδώρου που έκανε το σουτ βολίδα, απέκρουσε στο «γάμα» ο Ραπτόπουλος.

Στο 92’ το σουτ του Τασιόπουλου βρήκε στη συμβολή των δοκών, στο ίδιο λεπτό ύστερα από κόρνερ του Τσεκούρα η μπάλα έφτασε στον Ντελόπουλο που με σουτ έκανε το τελικό 1-2.

*Το Ελευθεραί διαμαρτύρεται για ένα πέναλτι στο 75’ που δεν δόθηκε σε πτώση του Τριτόπουλου.

Χαλκιάδες (Βασίλης Τσιανάκας): Ραπτόπουλος, Μπομπότης (60’ Ευαγγελούλης), Καϊσέρογλου Γ. (75’ Καϊσέρογλου Ν.), Ζαχόπουλος, Αντωνιάδης, Τραμπάκουλος, Κουτσοκέρας, Γκατζόγιας, Τασιόπουλος, Γκουνάρας Σ., Πέτσας.

Ελευθεραί (Σταύρος Τσαπράζης): Τζήμας, Τσιαδήμος, Ντελόπουλος, Μιχαλόπουλος, Ανυφαντής, Τσεκούρας, Λαζαρίδης, Θεοδώρου, Τριτόπουλος, Γκουζιώτης (80’ Τόλιας Κ.), Γαρυφαλλόπουλος (5’ λ.τ. Τέλιος – 70’ λ.τ. Χατζηλιάδης Σ.).

Διαιτητική τριπλέτα: Κακάνης, Τάνας, Τζιμούρτος.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ