Βαθμολογία

Ένα γκολ ήταν αρκετό για τους Αγίους Αναργύρους

Ένα γκολ ήταν αυτό που χώρισε τις δύο ομάδες σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού που έγινε στο 13’ όταν για του Αγίους Αναργύρους ο Νούσιος έκανε το 0-1 μέσα στο Κουτσόχερο, ύστερα από την προσποίηση του Παιδή από το χώρο του κέντρου.

Η Φορτούνα ήταν εκείνη που είχε την κατοχή της μπάλας, δοκάρι και ευκαιρίες, όμως στο τέλος δεν κατάφερε να πάρει ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στο 20’ κεφαλιά του Καββαδία, ύστερα από κόρνερ του Δημητρέλη έδιωξαν οι αμυντικοί πάνω στη γραμμή.

Στο 25’ χαμένο τετ α τετ του Νούσιου, στο 35’ καταχτυπημένο φάουλ του Δημητρέλη έσωσε ο Σαρακατσάνης.

Στο 65’ ψηλοκρεμαστό σουτ του Νούσιου μπλόκαρε ο Μπαταβάνης. Πέντε λεπτά μετά την ίδια τύχη είχε το σουτ του Αμαλαριώτη.

Στο 73’ κάθετο δοκάρι από το σουτ του Καββαδία και στο 94’ η μεγαλύτερη στιγμή για την Φορτούνα όταν μόνος του ο Σκούπρας απέναντι στο τέρμα αστόχησε.

Φορτούνα Κουτσοχέρου (Σπύρος Ευαγγέλου): Μπαταβάνης, Γκάνας (80’ λ.τ. Ξύτσας), Γκόγκος (46’ Μητράκας), Σουπεκιώτης, Βλησαρούλης, Τσιάμης, Τσιούτσιας (42’ λ.τ. Χατζής), Σκούπρας, Καββαδίας, Δημητρέλης, Αετόπουλος (51’ Σιούτας).

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων (Γιάννης Τσιφλίζογλου): Σαρακατσάνης, Γκούγκλας, Κατσογιάννης, Μπακαρτζής, Ντουρουντάκης, Παναγιώτου, Κολοβός, Νούσιος, Αμαλαριώτης, Τζεμολάρι (75’ Ακρίβος), Παιδής.

Διαιτητική τριπλέτα: Τέγος Α., Δημακόπουλος, Παπαϊωάννου.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ