Βαθμολογία

Εύκολο απόγευμα για τον Φαλανιακό, 4-0 τον Σμόλικα (PICS)

Άλλη μία νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Φαλανιακός που επικράτησε με ευκολία του Σμόλικα στο τοπικό ντέρμπι της Φαλάνης το απόγευμα της Κυριακής (17/10) στο γήπεδο της Γιάννουλης.

Του Χρήστου Γκατζούλη
Φωτογραφίες: Ιωάννης Ξανθόπουλος

Το τελικό 4-0 δείχνει και τη διαφορά που υπήρχε ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η αναμέτρηση έγινε παρουσία αρκετών φιλάθλων σε ένα όμορφο απόγευμα.

Η ομάδα του κ. Κώστα Νεμπεγλέρα απέδωσε ωραίο ποδόσφαιρο και άφησε γι’ ακόμη μία φορά υποσχέσεις για το μέλλον.

Στο 10’ ο Λόλας άνοιξε το σκορ (1-0). Στο 26’ ο Πανταζής Η. διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του με ένα πανέμορφο γκολ! Στο 52’ ο Φαλανιακός πέτυχε και τρίτο γκολ με κεφαλιά του Λάϊου.

Ευκαιρίες για τους νικητές έχασαν οι Λόλας, Πανταζή Η. και Τσιάκος. Επίσης δοκάρι είχε ο Καραμπούζης στο 75’. Στο 82’ ο Λυγούρας Β. με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Από την άλλη η ομάδα του κ. Γιώργου Μάτου πάλεψε όσο μπορούσε και παρά τις απουσίες που είχε στο παιχνίδι.

Φαλανιακός (Κώστας Νεμπεγλέρας): Αναστασίου, Καραμπούζης (75’ Μαριγκούδης), Γιαννακόπουλος, Λάϊος (59’ Πανταζής Γ.), Κολοβός Κ., Μπλέντι Σ., Μούτσα, Πανταζής Η. (46’ Ιωαννίδης Σ.), Νάστας (59΄Λυγούρας Β.), Τσιάκος, Λόλας (71’ Καρακίτσιος).

Σμόλικας (Γιώργος Μάτος): Τάσης, Μπλάντας, Χασιώτης, Περδίκης, Χριστακέας (54΄ Βράκας Ν.), Κόκκινος, Πρισακάρου, Χαζίζι, Ζιάρρας, Δάσσιος, Χοτάι (46′ Παραφέστας).

Διαιτητική τριπλέτα: Φακής, Στάικος, Καραμπούλας.