Βαθμολογία

Χρήσιμα συμπεράσματα έβγαλε ο Ηρακλής Λάρισας στο Βόλο (VIDEO)

Ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι έδωσε το μεσημέρι του Σαββάτου (16/10) ο Ηρακλής Λάρισας που βρίσκεται στην τελική ευθεία για τα επίσημα ματς στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα του νομού μας είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα απέναντι σε έναν αντίπαλο ανώτερης κατηγορίας.

">http://

Αυτή τη φορά η λαρισινή ομάδα αγωνίστηκε στο ΕΑΚ του Βόλου κόντρα στη Νίκη Βόλου που θα μετέχει στο πρωτάθλημα της SL 2. Για την ιστορία η ομάδα της Νέας Ιωνίας επικράτησε με σκορ 4-1.
Οι Βολιώτες προηγήθηκαν στο 12’ με σουτ του Μιράντα έξω από την περιοχή κι έκαναν το 2-0 με τον Κάσσο στο φινάλε του ημιχρόνου.

Στο 62’ ο Κάσσος θα κάνει δύο τα προσωπικά του τέρματα και τρία της ομάδας του, με σουτ μέσα από την περιοχή. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με μακρινό σουτ του Αλεξίου στο 72’, με τον Μπάλλα να διαμορφώνει με πλασέ το τελικό 4-1 στην τελευταία φάση του αγώνα.

Το φιλμ του αγώνα
4’ Ο Μπόσιο γέμισε στην περιοχή, ο Τζιώρας κατέβασε και με το αριστερό επιχείρησε σουτ που μπλόκαρε ο Παπαγιάννης.
10’ Ο Κάσσος έβγαλε τη συρτή σέντρα από τα δεξιά, ο Τζιώρας στην κίνηση έκανε το πλασέ με τον Παπαγιάννη να σώζει και πάλι.
12’ 1-0 για τη Νίκη. Οργανωμένη επίθεση της Νίκης με τον Τζιώρα να αλλάζει όμορφα το παιχνίδι προς τα δεξιά, ο Μιράντα κοντρόλαρε και με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας του Παπαγιάννη.
15’ Μεγάλη ευκαιρία. Ο Μιράντα εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή του Ηρακλή με τον Παπαγιάννη να απογειώνεται στο αριστερό του «παραθυράκι» και να διώχνει την μπάλα σε κόρνερ.
20’ Μαγική πάσα του Μιράντα, ο Κάσσος θα πατήσει στην περιοχή από τα δεξιά, θα σερβίρει στον Τζιώρα, με τον Παπαγιάννη να πέφτει με αυτοθυσία και να σώζει την εστία του.
24’ Ο Χαμπέρης γέμισε στην περιοχή της Νίκης με φάουλ από τον άξονα, ο Κυριακίδης στην προσπάθειά του να διώξει με το κεφάλι, παραλίγο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της εστίας της ομάδας του, που πέρασε κόρνερ.
27’ Ο Παπαγιάννης και πάλι πρόλαβε τον Τζιώρα πριν πλασάρει, σε μπαλιά του Μιράντα στην πλάτη της άμυνας.
34’ Διπλή ευκαιρία για τη Νίκη. Ο Κυριακίδης επιχείρησε δυνατό σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής με τον Παπαγιάννη να εξουδετερώνει με τις γροθιές, η μπάλα έφτασε στον Βλαχομήτρο που σούταρε από καλή θέση χωρίς να βρει στόχο.
44’ 2-0 για τη Νίκη. Ο Παναγιωτίδης εκτέλεσε το πλάγιο από τα αριστερά, ο Τζιώρας με κεφαλιά «γέμισε» στην καρδιά της άμυνας με τον Κάσσο να εκτελεί από κοντά για το 2-0.
 55’ Ο Βλαχομήτρος από θέση μέσα αριστερά επιχείρησε το σουτ με το δεξί όμως η μπάλα κόντραρε και απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων.
62’ 3-0 για τη Νίκη. Σουτ του Τσουκαλά έξω από την περιοχή, ο Παπαγιάννης θα διώξει προσωρινά, το ριμπάουντ θα πάρει ο Κάσσος που με πλασέ θα γράψει το 3-0.
63’ Σουτ του Χριστίδη από τη δεξιά γωνία της περιοχής της Νίκης, η μπάλα θα περάσει μόλις πάνω από το δοκάρι της εστίας του Περιστερίδη.
68’ Δοκάρι για τη Νίκη. Ο Κυρίτσης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Ροχάνο πιο ψηλά απ’ όλους πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει στο δεξί δοκάρι με παρέμβαση του Παπαγιάννη.
70’ 3-1 για τον Ηρακλή. Ο Αλεξίου εκμεταλλεύτηκε το λάθος γύρισμα του Κυρίτση και την κακή θέση του Περιστερίδη και από πολύ μεγάλη απόσταση «κρέμασε» τον πορτιέρε της Νίκης.
91’ 4-1 για τη Νίκη. Σε μία υποδειγματική αντεπίθεση της Νίκης, τελικός αποδέκτης ήταν ο Μπάλας που δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να διαμορφώσει το τελικό 4-1.

Νίκη Βόλου (Αλέκος Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Γ. Κυρίτσης (79’ Θ. Κυρίτσης), Αλιατίδης, Γρομητσάρης, Παναγιωτίδης, Κυριακίδης, Μπόσιο, Βλαχομήτρος, Μιράντα, Κάσσος, Τζιώρας
2ο ημίχρονο: Περιστερίδης, Παναγιωτίδης, Κυρίτσης, Τσιμπούκας, Αλιατίδης (61’ Ανδρέου), Μέτσε, Τσουκαλάς, Κάσσος (67’ Αλτιτζής), Μιράντα (61’ Μπάλλας), Βλαχομήτρος (74’ Πάνος), Ροχάνο

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης – Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Μπαλαμώτης, Καμπέρης, Κούλπας, Γκαλίτσιος, Αγρόδημος, Παπαγεωργίου, Μπάμης, Αλεξίου, Χατζηλιόντας, Χασομέρης.
Στο 2ο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Κακαβίτσης, Χριστίδης, Τάρτας, Κουτσούκης, Δοδοντσάκης, Ναρίνογλου, Αναδολού, Σταμάτης.

Με στοιχεία από το goalpost.gr