Βαθμολογία

Τα όνειρα του Ζήση Ντελόπουλου για τις ομάδες νέων της ΠΑΕ ΑΕΛ

Ο ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΕΩΝ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΗΝ Κ17 Ο ΖΗΣΗΣ ΖΙΑΓΚΑΣ
ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ Η ΔΩΡΑ ΤΖΑΤΖΑΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΟΛΑΚΗ

Σημαντικές είναι οι αλλαγές που προέκυψαν τις τελευταίες ημέρες στις ομάδες νέων της ΠΑΕ ΑΕΛ. Να θυμίσουμε πως η Κ17 αγωνίζεται στην SL και η Κ19 θα μετέχει στην SL2.

Όλα αυτά έρχονται σε ένα χρονικό σημείο που γίνονται σημαντικές κινήσεις σε επίπεδο υποδομών με την «σφραγίδα» του αντιπροέδρου της ομάδας και υπευθύνου των ομάδων νέων Ζήση Ντελόπουλου, ενός ανθρώπου που αγαπά πολύ το ποδόσφαιρο και θέλει να κάνει κάτι πολύ καλό σε στέρεες βάσεις για τα επόμενα χρόνια στο κομμάτι των υποδομών. Όνειρό του είναι αυτά τα νέα παιδιά τα επόμενα χρόνια να επανδρώσουν την ανδρική ομάδα.

Μάλιστα όπως μας ανέφερε στο δυναμικό της ομάδας υπάρχει πλέον και τρίτο λεωφορείο που θα χρησιμοποιούν οι ομάδες νέων για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους. Επίσης τόνισε πως όνειρό του είναι να αποκτήσουν σύντομα οι ομάδες νέων το δικό τους «σπίτι» και γι’ αυτό γίνονται κινήσεις από τον ίδιο προς αυτή την κατεύθυνση. Σίγουρα μία πολύ σημαντική πρωτοβουλία που πήρε για το αύριο των νέων παιδιών.

Η παρουσία του Βασίλη Καραπιάλη στα παιχνίδια των ομάδων νέων της ΠΑΕ ΑΕΛ δεν ήταν τυχαία όπως αποδείχθηκε. Συγκεκριμένα ο Ζήσης Ντελόπουλος, έπεισε τον «μάγο» να αναλάβει τεχνικός διευθυντής, ώστε να βάλει την προσωπική του «σφραγίδα» στα νέα παιδιά της ομάδας. Ο Βασίλης Καραπιάλης επιστρέφει ξανά στην ΑΕΛ και αυτό από μόνο του λέει πολλά...

Ο Ζήσης Ντελόπουλος είπε αναφορικά με αυτή την σημαντική εξέλιξη: «Η ΑΕΛ έχει χρέος να ξαναφέρει τον Βασίλη Καραπιάλη στα αθλητικά δρώμενα της πόλης γιατί αποτελεί ένα ίνδαλμα, όχι μόνο για τη γενιά του πρωταθλήματος, αλλά και για τις μελλοντικές. Είναι το ελάχιστο που μπορούσε γιατί η πόλη πρέπει να τιμήσει τον Βασίλη Καραπιάλη για τη μεγάλη του προσφορά, μαζί με τη διοίκηση της πρωταθλήτριας ΑΕΛ, αλλά και όλους τους παίκτες αυτής, που αποτελούν μαζί με τους κυπελλούχους σήμα κατατεθέν της Θεσσαλικής πρωτεύουσας».

Μία μεγάλη επιστροφή είχαμε όμως και στον πάγκο της Κ17, ο λόγος για τον Ζήση Ζιάγκα, που ήταν εκ των αρχηγών της κυπελλούχου ΑΕΛ 2007! Ο Ζιάγκας με μεγάλη προπονητική εμπειρία αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τα νέα παιδιά ώστε να μάθουν σωστό ποδόσφαιρο, ενώ να θυμίσουμε πως έχει περάσει με επιτυχία από την ίδια θέση πριν μερικά χρόνια.

Οι αλλαγές όμως δεν σταματούν εδώ! Γυμναστής στην ομάδα θα είναι ο Γιώργος Παντελίδης. Επίσης όμως μας ανέφερε ο Ζήσης Ντελόπουλος έκρινε υποχρεωτικό να στελεχωθεί η ομάδα με άλλα δύο σημαντικά άτομα! Συγκεκριμένα προσλήφθηκε αθλητική ψυχολόγος, η διδάκτορας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Δώρα Τζατζάκη. Διαιτολόγος θα είναι η Κατερίνα Τσολάκη. Η συγκεκριμένη είναι προϊσταμένη του Τμήματος Διαιτολογίας και Διατροφής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, μοριακή κλινική διαιτολόγος με μεταπτυχιακό στη Δημόσια Υγεία.