Βαθμολογία

Τρίκαλα: Βαρύ πένθος για τον Γιάννη Ζαλαώρα

Δύσκολες ώρες περνάει ο προπονητής τερματοφυλάκων του ΑΟ Τρίκαλα, Γιάννης Ζαλαώρας καθώς τα ξημερώματα έφυγε από την ζωή μετά από μάχη δύο ετών με την επάρατη νόσο, η μητέρα του Καλλιόπη σε ηλικία 67 ετών. Η κηδεία θα γίνει στην Ηράκλεια Φθιώτιδας.

Με ανάρτησή του σημείωσε:

“Γλυκιά μου ΜΑΝΑ, μάνα πολυαγαπημένη, πώς να κλείσω σε λέξεις τον πόνο και την οδύνη του χαμού σου; Πώς να σου πω αντίο;
Πως να αποχωριστώ ένα κομμάτι του εαυτού μου;
Εσένα που μου ’δωσες πνοή απ’την πνοή σου.
Εσένα που μας δίδαξες να είμαστε όρθιοι και να κοιτάμε κατάματα τη ζωή και την αγάπη;Με ποια λόγια να πω ΑΝΤΙΟ για πάντα, στην μορφή σου; ΜΑΖΙ μεγαλώσαμε εμείς οι 2. Περάσαμε ΜΑΖΙ τα καλύτερα σου χρόνια !Για όλα όσα μου χάρισες, για όλα μας τα όνειρα, τις τρυφερές αγκαλιές, τα γλυκά συναισθήματα,τις μικρές και μεγάλες προσδοκίες, τις πίκρες και τις απογοητεύσεις μας, τα γέλια και τα δάκρυά μας, ένα μεγάλο, πολύ-πολύ μεγάλο ευχαριστώ.
Ευχαριστώ, που υπήρξες και ομόρφυνες τη ζωή μας με την παρουσία σου.
Ευχαριστώ, που μου έμαθες τι σημαίνει αγάπη “άνευ όρων“.
Τι σημαίνει ευγένεια, θυσία, νοικοκυριό, εργατικότητα, οργάνωση, προγραμματισμός, αρχοντιά, περηφάνια!
Τι σημαίνει αληθινή γενναιότητα, καλοσύνη, ήθος, και αρχές.
Έδινες μάνα μου, έδινες μέχρι το τέλος έδινες, όλη σου την καρδιά για τους άλλους, θυσία γινόσουνα για όλους μας, ώσπου η μεγάλη καρδιά σου, για πάντα σίγησε.
Τους αξιοπρεπείς δεν τους κλαίμε. Μόνο λόγια αγάπης τους ταιριάζουν.
Ένα δάκρυ μονάχα αστείρευτο, θυμητικό και εξιλεωτικό και το φιλί που σε λίγο θα σου δώσουμε να’χει μέσα του το συγχώριο, το Τρισάγιο,το λιβάνι της προσευχής.
Μανούλα μου γλυκιά και πολυαγαπημένη, καλό σου ταξίδι.
Το σχέδιο της ενσάρκώσης σου, το ολοκλήρωσες με επιτυχία, γι’αυτό ελπίζω πως ο Ουράνιος πατέρας μας θα σε κατατάξει μαζί με τους αγγέλους Του, γιατί και συ, ήσουνα ο φύλακας άγγελός μου, εδώ στη Γη!
Σ΄ Αγαπώ πολύ Μανούλα μου.
Ο Υιός σου
Γιάννης Ζαλαώρας……”