Βαθμολογία

Super League 2: «Κλείδωσαν» οι 32 ομάδες

Η FIFA δεν δίνει παράταση μεταγραφών, Καβάλα και Ζάκυνθος μένουν οριστικά εκτός και έτσι «κλείδωσαν» οι 32 ομάδες της Super League 2.

Αρνητική απάντηση έδωσε η FIFA στην ΕΠΟ για παράταση στις μεταγραφές κατ' εξαίρεση. Η εξέλιξη αυτή βάζει έτσι τέλος στις όποιες ελπίδες είχαν Ζάκυνθος και Καβάλα να αγωνιστούν στην Super League 2.

Οι νησιώτες αν και δικαιώθηκαν στο Διοικητικό Εφετείο την Τρίτη (12/10), δεν μπορούν να παίξουν στην SL2 καθώς όπως και ο ΑΟΚ, δεν διαθέτουν τα τουλάχιστον 9 επαγγελματικά δελτία όπως προβλέπουν τα αγωνιστικά κριτήρια.

Το ίδιο ισχύει και για τον Ασπρόπυργο, ενώ η Δόξα Δράμας ήδη αποσύρθηκε και δήλωσε συμμετοχή στην Γ' Εθνική. Κάτι ανάλογο αναμένεται να πράξουν οι υπόλοιπες ομάδες καθώς η κλήρωση της τρίτης εθνικής κατηγορίας μεταφέρθηκε για την Παρασκευή (15/10).

Η απόφαση της FIFA, πάντως, «κλειδώνει» οριστικά τις 32 ομάδες στην Super League 2, η οποία πλέον μένει να αποφασίσει πότε θα κάνει σέντρα.

Κι αυτό διότι αν και είχε αποφασιστεί η έναρξη να γίνει στις 17/10, όλα δείχνουν ότι θα πάει πιο πίσω μετά τις προσφυγές ομάδων όπως Αιγάλεω, Απόλλων Πόντου, στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατά της Επιτροπής Ιδιότητας Μεταγραφών με αφορμή τη δικαίωση της ΑΕΛ για τα κριτήρια αδειοδότησης.

Παράλληλα, παραμένει σε εκκρεμότητα για την SL2 το τηλεοπτικό μέτωπο και αναμένονται οι τελικές επαφές με κυβερνητικά στελέχη και την ΕΡΤ.

onsports