Βαθμολογία

Δόξα Δράμας: Ως το απόγευμα η πρόσκληση ενδιαφέροντος

Μαύρη Δευτέρα θα είναι η σημερινή για την ΠΑΕ Δόξα Δράμας, καθώς αναμένεται να σημάνει το τέλος της ΠΑΕ και τον υποβιβασμό της ομάδας στη Γ’ Εθνική.

Παρά την -εκ του αποτελέσματος- αποτυχία της διοίκησης Στράντζαλη να κρατήσει την ομάδα στην Super League 2, ο βετεράνος “μαυραετός” και οι συνεργάτες του επιθυμούν να συνεχίσουν στο διοικητικό κομμάτι.

Χθες το μεσημέρι συναντήθηκαν με τη διοίκηση της ερασιτεχνικής στην δικαιοδοσία της οποίας περνάει πλέον η ομάδα, όπου ενημέρωσαν για τις προθέσεις τους.

Η πλευρά Δεβρίκη έχοντας στα χέρια της την “καυτή πατάτα” όρισε πρόσκληση ενδιαφέροντος για όποιον θέλει να αναλάβει τα ηνία της ομάδας στην ερασιτεχνική κατηγορία, μέχρι σήμερα το απόγευμα. Εκεί, ενώπιον όλων θα τεθεί σε κρίση η πρόθεση Στράντζαλη και όποια άλλη κίνηση προκύψει στο μεσοδιάστημα.

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε η ερασιτεχνική:

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣ.ΔΡΑΜΑΣ)

Τηλ: 25210 –37656, Γούναρη 3, 66131, Δράμα,

email: gsdoxadramas1918@gmail.com

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Με την παρούσα ανακοίνωση ο Γ.Σ Δόξα Δράμας προσκαλεί όποιο σχήμα ενδιαφέρεται να λειτουργήσει το αγωνιστικό, ποδοσφαιρικό τμήμα του Γ.Σ Δόξα Δράμας στην πιθανή περίπτωση που αυτό αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική, να καταθέσει εγγραφή πρόταση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, μαζί με τα ονόματα που θα το απαρτίζουν, μέχρι την Δευτέρα 11/10/21 και ώρα 18:00, στα παρακάτω email: gsdoxadramas1918@gmail.com και devdim51@gmail.com

Ο Γ.Σ Δόξας Δράμας θεωρεί ότι το σχήμα που θα αναλάβει πρέπει να έχει την υποστήριξη δυνατού οικονομικού φορέα, με την βοήθεια του οποίου θα επέλθει γρήγορα η δημιουργία νέας ΠΑΕ και η αποκατάσταση της ομάδας στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία, διατηρώντας καθαρή την οικονομική θέση του Γ.Σ Δόξα Δράμας.

Ο Πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Δόξα Δράμας
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΒΡΙΚΗΣ