Βαθμολογία

Ιδανικό ξεκίνημα για τους άνδρες του ΝΟΛ στην Α2

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησαν οι άνδρες του ΝΟΛ τη φετινή τους παρουσία στο πρωτάθλημα! Η ομάδα μας ξεκίνησε με το «δεξί» τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις την Κυριακή (10/10).

Συγκεκριμένα για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α2 Ανδρών, επικράτησε στο κλειστό κολυμβητήριο του Αλκαζάρ του ΝΑΟ Κέρκυρας με σκορ 14-8!

Ο ΝΟΛ μετά από μία πολύ καλή προετοιμασία το προηγούμενο διάστημα και αφού μπήκαν οι βάσεις για το νέο πρωτάθλημα, ξεκίνησε τα επίσημα παιχνίδια και τα πήγε εξαιρετικά!

Η ομάδα μας επικράτησε με σκορ 14-8 του ΝΑΟ Κέρκυρας και εκτός του αποτελέσματος, παρουσίασε και μία πολύ καλή εικόνα στην πισίνα του Αλκαζάρ ικανοποιώντας όλους στην ομάδα.

Ο ΝΟΛ με πολύ καλή παρουσία σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, πήρε τη νίκη και με ανεβασμένη ψυχολογία συνεχίζει το πρωτάθλημα. Όλα τα γκολ προήλθαν μέσα από ομαδική δουλειά και δουλεμένα συστήματα και γι’ αυτό αξίζουν πολλά μπράβο σε όλους!

Ο προπονητής της ομάδας μας κ. Γιάννης Παπαγιαννάκης και ο βοηθός του κ. Δημήτρης Μπλάνας δούλεψαν σκληρά όλο το προηγούμενο διάστημα και υπάρχει ικανοποίηση για την εμφάνιση της πρεμιέρας.

Συγχαρητήρια προς το τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες και από τον κ. Γιώργο Καντώνια που ηγείται της ανδρικής ομάδας.

ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 14-8.

Οκτάλεπτα: 1-2, 6-1, 4-1, 3-4.

Σκόρερ:

ΝΟ Λάρισας: Κουλουκτσής 3, Παπαδόπουλος Τ. 2, Δανιήλ 2, Πατσίκας 3, Αληχανίδης Β. 1, Αλεξανδρής 2, Βασιλόπουλος 1.

ΝΑΟ Κέρκυρας: Βιζυράκης 2, Τάτας 2, Πισσίας 3, Γιαβαρίδης 1.