Βαθμολογία

Φιλική ήττα στον Βόλο για Απόλλωνα Λάρισας...

Ένας πολύ καλός Ολυμπιακός Βόλου νίκησε σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό στάδιο της Νεάπολης τον Απόλλωνα Λάρισας με σκορ 3-0. Οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ενώ σκόραραν και μία φορά στην επανάληψη.

Ο Απόλλων είχε καλές στιγμές στο ματς, δεν κατάφερε, ωστόσο, να σκοράρει, κάτι που προβληματίζει άπαντες στο λαρισινό στρατόπεδο. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός είχε πολύ καλή παρουσία και μετά το 15’ ήταν η ομάδα που πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, χάνοντας ορισμένες πολύ καλές ευκαιρίες, ενώ σημείωσε και δύο τέρματα το τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου μέρους.

Πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήταν στο 2’ με τον Μπαλογιάννη να μην αιφνιδιάζει τον Ξενοδόχοβ στην εκτέλεση φάουλ που επιχείρησε. Ο Ολυμπιακός έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Βερνάρδο στο 14’ και στο 15’ με τη δεύτερη κλασική, όταν ο επιθετικός του Ολυμπιακού νικήθηκε στο τετ α τετ από τον τερματοφύλακα Νόρμαν.

Στο 25’ ο Λίταινας έξω από την περιοχή σούταρε άουτ, ενώ στο 28’ ο Κανούλας με κεφαλιά έχασε σπουδαία ευκαιρία να σκοράρει, με τον Ξενοδόχοβ να του λέει «όχι». Ο Ολυμπιακός «χτύπησε» στο τελευταίο πεντάλεπτο, φτάνοντας δύο φορές στο γκολ. Στο 42’ ο Χάσεκ βρήκε ωραία τον Βερνάρδο μέσα στην περιοχή και αυτός από δύσκολη θέση, πλάγια δεξιά, την έστειλε στα δίχτυα του Νόρμαν, γράφοντας το 1-0 για τον Ολυμπιακό.

Πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, στο 45’ ο Ξύδας από τα αριστερά επιχείρησε τη σέντρα και ο Κουντουριώτης αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 2-0.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Γιώργος Βαζάκας πραγματοποίησε έξι αλλαγές, χωρίς να αλλάξει η διάταξη της ομάδας. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να είναι καλύτερος και να παίζει επιθετικά, χάνοντας τρεις καλές ευκαιρίες στο διάστημα 46’-60’, με τους Βερνάρδο (δύο φορές) και Κουντουριώτη, πριν έρθει το τρίτο τέρμα από τον Θοδωρή Βερνάρδο.

Στο 62’ ο Ολυμπιακός έφτασε στο 3-0, ύστερα από ωραία συνεργασία των Μπάτροβιτς-Βερνάρδου, ο τελευταίος με άψογο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Νόρμαν για τρίτη φορά στο ματς.

Ο Απόλλων στο 70’ έφτασε πολύ κοντά στο γκολ με Κανούλα μέσα από την περιοχή να σουτάρει πάνω από τα δοκάρια του Βούγιοβιτς. Στο 86’ ο Λουκάς με κεφαλιά μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Ξενοδόχοβ (53’ Βούγιοβιτς), Σκοπελίτης (46’ Γραικός), Ναά (46’ Κόκας), Μαρκοπουλιώτης (46’ Φιλίποβιτς), Στάμου (69’ Ασλανίδης), Ντουάρτε (46’ Κόλα), Ντιαμπί (78’ Κατσούκης), Ξύδας (46’ Σουλεϊμάν), Κουντουριώτης (62’ Χατζηπιρπιρίδης), Χάσεκ (46’ Μπάτροβιτς), Βερνάρδος (69’ Αμπουμπακάρι).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Νόρμαν (70’ Αστράς), Καρρίκι 46’ Λουκάς), Λίταινας (78’ Σούλτσε), Γιαννίτσης (89’ Ποτόσογλου), Καλούσης, Σκούπρας (85’Πετράκης), Μπαλογιάννης (66’ Κόζου), Κανούλας (70’ Παναγιώτου), Χατζής, Τιμπουέ (54’ Ζιάκας), Λεμάνγκρ (73’ Καπουράνης).

goalpost