Βαθμολογία

Νίκες για Αχιλλέα, Δωτιέα, Μαυροβούνι, Κιλελέρ και Αμπελιά!

Δείτε ρεπορτάζ από πέντε αναμετρήσεις της Α’ DE – TOX (9/10)

Δωτιέας Αγιάς-Δόξα Βλαχογιαννίου 1-0

Ο Δωτιέας Αγιάς πέρασε και το εμπόδιο της Δόξας Βλαχογιαννίου κερδίζοντας με σκορ 1-0. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης που χάρισε και τη νίκη σημείωσε ο Πατσιωτός στο 67’.
Αξίζει να τονίσουμε πως στο πρώτο ημίχρονο ο Δωτιέας κέρδισε πέναλτι με τον Πατσιωτό. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τσακάλι, ο οποίος δεν βρήκε στόχο. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι σε φάουλ του Πατσή.

Δωτιέας Αγιάς (Τάσος Μπεριτζάς – Κώστας Παπαρίζος): Μάλτζαρης, Σούλης, Τσακάλι, Δημολιός, Σούμπασης, Κορτσάρι (75′ Κορλός), Ντακούλας, Γκατζούλης, Λεσάι, Μακρής (90′ Μαλαχτάρης), Πατσιωτός (85′ Φουκαλάς).
Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Γραβάνης, Γκουροπίνος Δ., Πατσής (80′ λ.τ. Παπανικολάου), Φράντζας, Κυπαρίσσης, Φουρκιώτης (65′ λ.τ. Ανθούλης), Κατσιγιάννης, Πέτρου (55′ Θάνος), Φακίτσας Σ., Γελαλής, Μπάκος Ι.
Διαιτητική τριπλέτα: Δημεράς, Βασιλός, Παπαγεωργίου.

Αχιλλέας Φαρσάλων-Όλυμπος Γόννων 4-0

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων στην επιστροφή του στο Δημοτικό Στάδιο των Φαρσάλων με πειστική εμφάνιση και παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο κατάφερε να πάρει σημαντική νίκη και να πετύχει το «2×2» στην φετινή Α’ ΕΠΣ Λάρισας detox καθώς επιβλήθηκε με σκορ 4 – 0 του Ολύμπου Γόννων.
Με την νίκη αυτήν ο Αχιλλέας Φαρσάλων έφτασε τους έξι βαθμούς παραμένοντας στην κορυφή της κατηγορίας, ενώ ο Όλυμπος έμεινε στην «ουρά» χωρίς ακόμη πόντο.
Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Αχιλλέα να σκοράρει με το «καλημέρα» όταν ο Παπακωνσταντίνου έφυγε στον χώρο και με διπλή προσπάθεια καθώς αρχικά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι πέτυχε το 1 – 0 μόλις στο 2′.
Ο ίδιος παίκτης στο 10′ απείλησε και πάλι με το δυνατό σουτ που επιχείρησε να διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ ο αντίπαλος κίπερ. Στο 19′ ο Παπακωνσταντίνου έκανε την «κούρσα» από τα αριστερά, «έσπασε» την κατάλληλη στιγμή στον Κερμελίδη και αυτός με δυνατό συρτό σουτ πέτυχε το 2 – 0 σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος της αναμέτρησης. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Αχιλλέας Φαρσάλων συνέχισε με το πόδι στο «γκάζι» ο Παπακωνσταντίνου «σέρβιρε» και ο Φουρικής με δυνατό σουτ πέτυχε το 3 – 0 στο 50′. Το «κερασάκι στην τούρτα» της αναμέτρησης για την ομάδα του Αχιλλέα έβαλε ο Σινάν ο οποίος στο 75′ έκανε όμορφη ατομική ενέργεια και με «σκαφτό» πλασέ αρκετά έξω από την περιοχή, «κρέμασε» τον αντίπαλο τερματοφύλακα, Μπαρμπαγιάννη, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη του Αχιλλέα Φαρσάλων.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Χρήστος Καπελιάνης – Αποστόλης Παπαδόπουλος): Κουσιάς, Παπαδόπουλος, Πατσιούρας, Χατζηλιάδης (65′ Μπαϊράμι), Σταθάκος, Ντελλής, Γανός, Χατζόπουλος, Παπακωνσταντίνου (70′ Θέος), Κερμελίδης (60′ Σινάν), Φουρίκης.
Όλυμπος Γόννων (Δημήτρης Κωστής): Μπαρμπαγιάννης, Τζίκας, Γουγουλιάς Ν., Μπουμπούλης Ευγ., Μπουμπούλης Αθ., Ζαϊρές Β., Παρασκευούδης, Σερίφης, Ζαιρές Γ., Ίλντι
Έπαιξαν και οι: Πραγκαφίλης, Γκαγκανάσιος, Σιγκούνας, Γουγουλιάς Δ., Κολτσίδας.
Διαιτητική τριπλέτα: Φακής, Νίκζας, Χατζηκαμαγιάννης.

Πηγή: ifarsala.gr

ΑΟ Μαυροβουνίου-Αμπελωνιακός 1-0

Το Μαυροβούνι πήρε το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα κερδίζοντας με σκορ 1-0 τον μαχητικό Αμπελωνιακό. Το «χρυσό» γκολ σημείωσε ο Μάριος Πίρε στο 64’.

Μαυροβούνι (Βασίλης Μπακογιάννης): Ριζόπουλος, Ντούρας (46′ Τατσέλος), Καραμπίνας, Κολιοφούτης, Μπάγκας Αχ., Μπάγκας Δ., Σιάτρας, Μπέτσης (88′ Μαγγόλας), Εμμανουήλ (55′ Κυρμιτζής), Αντωνούλης (46′ Κακαζούκης), Πίρε (80′ Ράχης).
Αμπελωνιακός (Δημήτρης Αλεξανδρής): Καρκατσέλας, Λέκα Σ. (70′ Αλεξόπουλος Σ.), Πόνηρος (70′ Καρυώτης), Μεσημέρης, Κολιός, Αλεξόπουλος Α., Μπαρούτζας, Γκιόνα, Πάνου, Βογιατζής (60′ Βούκιας), Κυρίτσης (60′ Μαυρίδης).
Διαιτητική τριπλέτα: Μπουρουζίκας, Παραφέστας, Τέγος Α.

ΑΕ Κιλελέρ-ΠΑΟΛ Αβέρωφ 3-0

Το Κιλελέρ συνέχισε με νίκη και έκανε έτσι το δύο στα δύο με το καλημέρα! Συγκεκριμένα επικράτησε με σκορ 3-0 του Όλυμπου Γόννων και έδειξε και πάλι πως είναι μία ιδιαίτερα ποιοτική ομάδα.
Το 1-0 έγινε στο 23′ με σουτ του Γκαραλιάκου. Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 47′ ο Τζέκα έβαλε τις βάσεις για τη νίκη. Το τελικό 3–0 διαμόρφωσε στο 81′ ο Κουβελάς για το τελικό 3-0.

Α.Ε. Κιλελέρ (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Μαγαζιώτης, Γαρουφαλιάς, Ζιόμπουρας (74′ Κίτσιος Π.), Ντιντής, Τσακίρης, Κορδαλής, Αργύρης, Γκαραλιάκος (74′ Ζάχος), Παπαχρήστος, Τζέκα (77′ Κίτσιος Θ.), Κουβελάς (82′ Φαρμάκας).
ΠΑΟΛ Αβέρωφ (Δημήτρης Κουκουλιάφκας): Παπαδημητρίου, Στεργίου, Χαρέλας (60′ Κυρίτσης), Σπαρτής, Λιλολάρι, Αλατάς, Κανιούρας (65′ Τσούτσος), Παπαναστασούλης, Μπέης, Ντέκας, Μανώλης (55′ Ζήκος).
Διαιτητική τριπλέτα: Ντελέζος Ι., Μάνος, Γκόγκος.

Σμόλικας Φαλάνης-Ολυμπιακός Αμπελιάς 3-5

Τα περισσότερα γκολ της ημέρας σημειώθηκαν στο γήπεδο Δασοχωρίου όπου ο Σμόλικας υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό Αμπελιάς. Οι φιλοξενούμενοι μετά από ένα συναρπαστικό ματς γύρισαν το ματς «τούμπα» και πήραν μία μεγάλη νίκη με σκορ 3-5. Τεράστια ψυχικά αποθέματα από την ομάδα της Αμπελιάς σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι.
Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν πρώτοι γκολ με τον Σπύρου στο 14’. Δύο λεπτά αργότερα ο Περδίκης έφερε το ματς στα ίσα για το 1-1. Στη συνέχεια και μάλιστα στο 19’ ο Πρισακάρου πέτυχε και δεύτερο γκολ για τον Σμόλικα (2-1) και ο Λιάκος στο 22’ έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων για την ομάδα του.
Λίγο πριν τελειώσει το πρώτο μέρος και συγκεκριμένα στο 37’ ο Καρατζούκος μείωσε για την Αμπελιά σε 3-2. Η ισοφάριση για την ομάδα του Γιάννη Τσαλάγγα ήρθε στο 66’ με τον Χάμο.
Ένα λεπτό αργότερα έγινε η μεγάλη ανατροπή με τον Τσαπατόρη για να βάλει το «κερασάκι στην τούρτα» ο Καρατζούκος στο 69’ για το τελικό 3-5!

Σμόλικας Φαλάνης (Γιώργος Μάτος): Παπαγιάννης, Λιάκος (60' λ.τ. Βράκας), Χασιώτης, Περδίκης, Παραφέστας, Κόκκινος, Χατζίτζι (60' Πράπας Δ.), Ζιάρρας, Δάσσιος, Πρισακάρου, Πράπας Κ.
Ολυμπιακός Αμπελιάς (Γιάννης Τσαλάγγας): Κιλιργιώτης, Χάμος, Πλίτσης (55' Κοτρώτσιος Χ.), Νικολακούλης, Αντωνίου, Κουρμπάτι, Νταμπαλέτσιος, Γκαραβέλης, Τσαπατόρης (90' Κοτρώτσιος Θ.), Σπύρου (75' Παπαδόπουλος), Καρατζούκος.
Διαιτητική τριπλέτα: Νίτσας, Μπουρονίκος, Κοσμάνος.