Βαθμολογία

Στα πέναλτι πήρε την πρόκριση η Φορτούνα Κουτσοχέρου (PICS)

Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου (9/10) για την 1η φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη
Φωτογραφίες: Χρήστος Γκατζούλης


Στο γήπεδο Θεσσαλικού η Πελασγιώτιδα αντιμετώπισε την Φορτούνα Κουτσοχέρου, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν την πρόκριση στα πέναλτι (3-5). Το συγκεκριμένο ματς ήταν και το μοναδικό που έγινε το Σάββατο (9/10) για την 1η φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ.

Η Πελασγιώτιδα παρατάχθηκε με πολλές απουσίες βασικών παικτών (Γελαλής, Χατζής, Ποτός, Κουτσικούλης, Καμπουρογιάννης, Γκόγκος, Τσέλα, Ζυγογιάννης). Στην κανονική διάρκεια οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 και έτσι απευθείας πήγαν στα πέναλτι.

Στο 92’ ο Τζήμουλας για την Πελασγιώτιδα θα μπορούσε να δώσει την πρόκριση στην ομάδα του αλλά δεν τα κατάφερε.

Από την άλλη η Φορτούνα στο 13’ είχε οριζόντιο δοκάρι με το μακρινό σουτ του Μητράκα και ευκαιρίες έχασαν οι Σκούπρας, Αετόπουλος, Χατζής, Γκουντρουμπής και Σιούτας. Το παιχνίδι στην κανονική διάρκεια κρίθηκε ισοδύναμο και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα πέναλτι:

Κουσιώρας 1-0
Δημητρέλης 1-1
Χριστώνης 2-1
Παζάρας 2-2
Δάσσιος παρέμεινε το 2-2
Σιούτας 2-3
Ιορδανίδης 3-3
Γκουντρουμπής 3-4
Μπαταβάνης 3-5

Πελασγιώτιδα (Κώστας Μπακατσής): Μαστοροδήμος, Δάσσιος, Ντογκάνι, Ιορδανίδης, Χασιώτης, Τζήμουλας Γ., Τσιγγάνης, Τσιαντούλης, Χατζής Κ., Κουσιώρας, Χριστώνης.

Φορτούνα Κουτσοχέρου (Σπύρος Ευαγγέλου): Μπαταβάνης, Γκάνας, Γκόγκος Π., Γκουντρουμπής, Βλησσαρούλης, Μητράκας (60’ Μαμάτσας), Τσιούτσιας Λ. (46’ Σιούτας), Σκούπρας, Χατζής (60’ Κουκουράβας), Δημητρέλης, Αετόπουλος (46’ Παζάρας).

Διαιτητική τριπλέτα: Χήτος, Μπακλαβά, Κοσμέτου.