Βαθμολογία

Δύο στα δύο για τον Παναγροτικό (PICS)

Το απόγευμα του Σαββάτου (9/10) στο φιλόξενο γήπεδο της Νίκαιας, ο Παναγροτικός αναμετρήθηκε με τον Πύρρο για την 2η αγωνιστική της Α’ DE – TOX.

Της Βάσως Γκατζούλη

Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με σκορ 3-0 και συνέχισαν τις καλές εμφανίσεις και τα νικηφόρα αποτελέσματα. Το ματς ήταν σφιχτό, κυρίως στο πρώτο μέρος με τις δύο ομάδες να φυλάγουν τα «νώτα» τους και να βγαίνουν στις αντεπιθέσεις.

Ο Παναγροτικός είχε την κατοχή της μπάλας, οι ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες ήταν με το «σταγονόμετρο». Στο 33’ ωραία σέντρα του Ξιώνη για τον αφύλακτο Γκουντίκα, αυτός εξ’ επαφής πήρε την κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 38’ μεγάλη ευκαιρία χαμένη με τον Χύσα που έκανε το σουτ, αλλά προ της εστίας τον σταμάτησε ο Ψαρούλης. Στο 40’ όμως ο Γκουντίκας με ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 60’ σκυλάκι εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και το ματς διεκόπη για τρία λεπτά, ο Γκανάβας ανέλαβε να το βγάλει από το γήπεδο.  

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πύρρος προσπάθησε να πιέσει χωρίς να κάνει τη μεγάλη ευκαιρία, έτσι λοιπόν στο 71’ ο Χουσενάϊ έστειλε για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 και στο 82’ ο Γκουντίκας κατάφερε να πετύχει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και το τρίτο γκολ για την ομάδα του αφού με ωραίο διαγώνιο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Παναγροτικός Νίκαιας (Νίκος Παπανικολάου): Κωνσταντίνου, Ξιώνης, Ψαρούλης Α., Σώκος, Περήφανος, Παπακώστας (76’ Γεωργόπουλος), Αλατάς (72’ Ανδρεόπουλος), Χουσενάϊ, Πετράκης (72’ Σέντζας), Γκανάβας (84’ Μπαλανίκας), Γκουντίκας (84’ Δημητρόπουλος).

ΑΣ Βορειοηπειρωτών "Ο Πύρρος" (Δημήτρης Βλάχος): Πολυμέρου, Βίλλης (75’ Τσόγκας), Σουλάϊ (46’ Τσιρογιάννης), Σκαφιδάς Κ., Μάρης, Παρασκευούδης, Γιώργης, Βίρλας (70’ Τσανάκας), Χύσα, Σάρα, Νούσιας.

Διαιτητική τριπλέτα: Aντωνίου, Καραμπούλας, Γκαρέλης.