Βαθμολογία

Ήττα παρά την προσπάθεια για την ΑΕΛ 17 από τον Παναιτωλικό (PICS)

Το πρωί του Σαββάτου (9/10) στο γήπεδο Καλοχωρίου, η ΑΕΛ Κ17 αντιμετώπισε τον Παναιτωλικό για την 6η αγωνιστική της SL1 (Όμιλος Β’). Το συγκρότημα του κ. Θοδωρή Στεργιάδη γνώρισε την ήττα με σκορ 0-1 σε ένα δυνατό παιχνίδι.

Του Χρήστου Γκατζούλη
Φωτογραφίες: Κώστας Τσομάκος

Η ομάδα της ΑΕΛ Κ17 έκανε γι’ ακόμη μία φορά μεγάλη προσπάθεια και προσπάθησε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Μόχθησε στον αγωνιστικό χώρο απέναντι σε μία καλή ομάδα του πρωταθλήματος.

Ο Παναιτωλικός κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με ένα τέρμα στο πρώτο ημίχρονο, ενώ είχε και άλλες καλές στιγμές στο ματς, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος.

Το μοναδικό τέρμα σημείωσε στο 12’ με σουτ μέσα από την περιοχή ο Κυριαζής. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ Λάμπρος Αντωνόπουλος ήταν για ένα ακόμη ματς εξαιρετικός και βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του, αν και δεν ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα στο τέλος.

Στην επανάληψη η ΑΕΛ ανέβηκε και μάλιστα είχε κάποια καλά σουτ εκτός περιοχής με τους Πινακά και Ασίκογλου. Επίσης η ΑΕΛ είχε και ένα τετ α τετ με τον Νινίκα που όμως δεν κατέληξε στα δίχτυα.

Μάλιστα στην τελευταία φάση του αγώνα η ΑΕΛ κέρδισε ένα φάουλ στη μεσαία γραμμή και ο Αντωνόπουλος έκανε το γέμισμα μέσα στην αντίπαλη περιοχή, όμως δεν μπόρεσαν οι παίκτες της ΑΕΛ να πετύχουν έστω το γκολ της ισοφάρισης. Συγκεκριμένα ο Βογιατζάκης πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και έξω.

ΑΕΛ Κ17 (Θοδωρής Στεργιάδης): Αντωνόπουλος Λ., Πιτσιδήμος, Μπαντραλέξης (25’ λτ. Μπάντελης), Ντιντής, Μπαγιώτας, Χαλδούπης, Ασίκογλου (70’ Βογιατζάκης), Υδραίου (45’ Μπόγδανος), Νινίκας, Βλιώρας, Πινακάς (82’ Γκόλτσιος).

Παναιτωλικός Κ17: Παπασωτήρης, Τρομπούκης, Κουτσουπιάς, Μόκκας, Ράδος, Καβαλάρης (83’ Μπίζος), Γιωτόπουλος (64’ Μωραΐτης), Γαλιάτσος (88’ Τουφεκούλας), Κυριαζής (88’ Βλαχοδημος), Μπρατσιώτης, Καπνιάρης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Αντωνίου, με βοηθούς τους κ.κ. Μπουρονίκο και Δεδηκούση (όλοι από τον σύνδεσμό Λάρισας).