Βαθμολογία

Όμορφη εμπειρία για τους Παλαίμαχους της ΑΕΛ στη Ρόδο (PICS)

Οι παλαίμαχοι της ΑΕΛ κέρδισαν στο τουρνουά που διοργάνωσε στη Ρόδο ο Ευαγόρας στη μνήμη του Μιχάλη Παναγιώτου. Ο Ευαγόρας τίμησε τη μνήμη του αξέχαστου προέδρου του, σε τουρνουά που διεξήχθη στο Ε.Α.Κ. Ρόδου με τη συμμετοχή της ΑΕΛ και των βετεράνων Ρόδου/Διαγόρα.

Πολύ μεγάλη η βοήθεια του προέδρου του Ευαγόρα Ρόδου Νίκου Φιλίππου που έκανε τα πάντα ώστε το διάστημα που βρέθηκαν οι Παλαίμαχοι της ΑΕΛ στο νησί να περάσουν αξέχαστα. Ο Νίκος είναι ένας άνθρωπος που αγαπά πολύ το ποδόσφαιρο και έχει άριστες σχέσεις με τους Παλαιμάχους της ΑΕΛ και όχι μόνο. Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!

Μάλιστα τα παιχνίδια παρακολούθησε αρκετός κόσμος και ανάμεσά τους ο πρόεδρος της Ρόδου Τώνης Μαρτίνης, ο προπονητής της ομάδας Αγιώτης Σωτήρης Αντωνίου και ο προπονητής του Διαγόρα Σάκης Θεοδοσιάδης. Μετά το τέλος του τουρνουά έγιναν οι απονομές στις ομάδες, οι οποίες τίμησαν τη μνήμη του Μιχάλη Παναγιώτου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων στο τουρνουά του Ευαγόρα, όπου κάθε ομάδα πέτυχε από μία νίκη, χωρίς βέβαια αυτό να έχει και τόσο μεγάλη σημασία. Το «παρών» έδωσαν ο αντιδήμαρχος Στράτος Καρίκης και ο πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. Αλέξανδρος Κολιάδης.

Ευαγόρας- Βετεράνοι Ρόδου/Διαγόρα 0-1
Βετεράνοι Ρόδου/Διαγόρα- Λάρισα 0-3
Λάρισα- Ευαγόρας 0-1