Βαθμολογία

Εθνικής Κορασίδων: Αρχίζουν τα προκριματικά του EURO

Η Εθνική Κορασίδων (WU17) ξεκινά στις 06/10/2021 τις υποχρεώσεις της στον 6ο όμιλο της League A του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2021-22. Το ελληνικό συγκρότημα θα αντιμετωπίσει τη Δανία, την Αυστρία και την Ελβετία. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Πάτρα και στη Ναύπακτο. Με νέο σύστημα η προκριματική φάση.

Οι πέντε από τους έξι αγώνες του ομίλου θα διεξαχούν στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο και ο αγώνας της τελευταίας αγωνιστικής ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ελβετία (12/10, 15:00) στο Παπαχαραλάμπειο της Ναυπάκτου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του 6ου ομίλου και η περιγραφή του -νέου- τρόπου διεξαγωγής της προκριματικής φάσης.

Η ομοσπονδιακή τεχνικός Κατερίνα Φαλίδα δήλωσε για τη συμμετοχή της ελληνικής ομάδας στον όμιλο:

"Κατ΄ αρχάς είναι σημαντικό ότι αγωνιζόμαστε στην  πρώτη κατηγορία της Ευρώπης, τη League A. Με το νέο σύστημα διεξαγωγής ωστόσο οι ομάδες στον πρώτο γύρο είναι πολύ δυνατές κι έτσι έχουμε τρεις αντιπάλους στον όμιλό μας που βρίσκονται πιο πάνω από μας στην κατάταξη. Θα δούμε τα ματς ξεχωριστά και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό ώστε να διεκδικήσουμε την παραμανή στη League A. Έχουμε μεγάλη πίστη στις παίκτριές μας και στη νέα ομάδα που έχουμε δημιουργήσει".

* Στην αποστολή της Εθνικής Κορασίδων υπάρχει μια αλλαγή, καθώς η Κοντοστάνου Ελένη του ΠΑΟΚ αντικαταστάθηκε από την Κουκουλοπούλου Αικατερίνη του Ατρομήτου.

Ενημέρωση ΜΜΕ

Οι εκπρόσωποι των Media οι οποίοι επιθυμούν να καλύψουν τους αγώνες του 6ου ομίλου της League A του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κορασίδων (WU17), θα παραλαμβάνουν τη διαπίστευσή τους από την κεντρική είσοδο του Παμπελοπονησιακού Σταδίου.

Τονίζεται ότι οι διαπιστεύσεις αφορούν στο σύνολο των αγώνων του 6ου ομίλου στον οποίο μετέχει το ελληνικό συγκρότημα και οι εκπρόσωποι των Media (δημοσιογράφοι και φωτογράφοι) μπορούν να τις παραλαμβάνουν μία ώρα πριν και έως την έναρξη του κάθε ενός από τους έξι αγώνες. Συνεπώς -και εφόσον η διαπίστευση είναι μία για όλους τους αγώνες- οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ θα πρέπει να κρατήσουν τη σχετική κάρτα, καθώς μπορούν να εισέλθουν με αυτήν σε όλα τα παιχνίδια του ομίλου, συμπεριλαμβανομένου και του Ελλάδα-Ελβετία που θα διεξαχθεί στις 12/10 (15:00) στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο της Ναυπάκτου.

Οι φωτογράφοι θα παραλαμβάνουν κατά την είσοδό τους το ειδικό bib, το οποίο θα πρέπει να επιστρέφουν στη λήξη του κάθε αγώνα.

Καθίσταται σαφές ότι οι δημοσιογράφοι και οι φωτογράφοι θα πρέπει απαραιτήτως να διαθέτουν πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού ή νόσησης και να το επιδεικνύουν κατά τη διαδικασία παραλαβής των διαπιστεύσεων προκειμένου να εισέλθουν στους αγώνες. Για τους εκπροσώπους Media θα τηρηθεί ειδική λίστα εισόδου στην οποία θα καταγράφονται τα στοιχεία τους.

Υπενθυμίζεται ότι στους αγώνες ισχύει υγειονομικό πρωτόκολλο το οποίο οφείλουμε όλοι να τηρήσουμε ακολουθώντας τις οδηγίες των αρμοδίων. Η χρήση μάσκας και η τήρηση των αποστάσεων κατά την παραμονή στους χώρους των σταδίων, είναι υποχρεωτικές.