Βαθμολογία

Aρχίζει προπονήσεις ο Μathias Acuna

Από χθες βρίσκεται στην Λάρισα πλέον ο Μathias Acuna και από σήμερα αρχίζει προπονήσεις με τους υπόλοιπους παίκτες υπό τις οδηγίες του Κώστα Φρατζέσκου και του επιτελείου του.

Όπως είναι γνωστό ο Μathias Acuna τραυματίστηκε σε ένα από τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας της ΑΕΛ και ζήτησε άδεια να κάνει την αποθεραπεία στην Ουρουγουάη και συγχρόνως να είναι κοντά στην γέννηση του τρίτου παιδιού του, μιας υγιέστατης κόρης.

Σήμερα θα εξετασθεί από το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΛ και θα περάσει και εργομετρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί σε τι επίπεδο είναι η φυσική του κατάσταση.

Με τον Acuna η ΑΕΛ έχει μία ομάδα 6 αλλοδαπούς και ξένους ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα:

Τον Ουκρανό Maksym Maksymenko,

Τον διεθνή Κενυάτη Abud Οmar,

Τον Βρετανό Tahar Aymen,

Τον Βέλγο Batibanga Ziguy,

Τον Ουρουγουανό Colombino Adrian και

βέβαια τον Ουρουγουανό Acuna Mathias, οι οποίοι από πλευράς ποιότητας και ποδοσφαιρικής αξίας είναι πολυτέλεια για την Super League 2.

Σημειωτέον ότι η ΑΕΛ σε ένα ροστερ 35 παικτών συμπεριλαμβανομένων και των νεαρών επαγγελματιών και των διεθνών 16χρονων Ζησούλη – Αντωνόπουλου έχει μόνο 6 ξένους παίκτες και 29 έλληνες με πολύ μικρό μέσον όρο ηλικίας και όλοι τους συνδέονται με την ΑΕΛ με συμβόλαια τριών και πέντε ετών.