Βαθμολογία

Στην 6η θέση της τελικής φάσης του πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης (Μίνι Παίδων) ο ΝΟΛ

 

Οι αγώνες διεξήχθησαν στην Γλυφάδα στο εξ’ αναβολής πρωτάθλημα

Πραγματοποιήθηκε στο διάστημα 30/9-3/10 στην Γλυφάδα, η τελική φάση του πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Μίνι Παίδων (Κ13), περιόδου 2020-2021 και εκεί συμμετείχε και η ομάδα του ΝΟΛ. Ο σύλλογός μας τερμάτισε στην 6η θέση της διοργάνωσης, στο εξ’ αναβολής πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 3/10 στην Γλυφάδα.

Σε μια ιδιαίτερη χρονιά λόγω κορωνοϊού, παρόλες τις δυσκολίες των παιδιών που έμειναν αρκετούς μήνες εκτός πισίνα, είχαν μία αξιόλογη παρουσία. Η τελική φάση του πρωταθλήματος έγινε στην Γλυφάδα από τις 30/9 ως 3/10 και συμμετείχαν 10 ομάδες σε δύο ομίλους των 5.

1ος Όμιλος: ΝΟ Πατρών ΑΟ Π.Φαλήρου, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΝΟ Χανίων.

2ος Όμιλος: ΝΟ Βουλιαγμένης, ΑΝΟ Γλυφάδας, ΝΟ Λάρισας, ΝΑΟ Κέρκυρας, ΟΥΚ Βόλου.

Ο ΝΟ Λάρισας κατέβηκε στην Γλυφάδα με 15 αθλητές και έδωσε 4 αγώνες στην φάση των ομίλων και κατέλαβε την τρίτη θέση στον Όμιλο. Την Κυριακή αντιμετώπισε τον 3ο ΠΑΟΚ του άλλου ομίλου για τις θέσεις 5-6 και κατέληξε 6ος.

Προπονητής της ομάδας μας ο κ. Κώστας Γαλανόπουλος που γι’ ακόμη μία φορά, προσπάθησε πάρα πολύ με σκοπό να φέρει εις πέρας την όλη διοργάνωση. Επίσης δίπλα του ήταν ο άμεσος συνεργάτης του κ. Κώστας Γαβριάς. Ιδιαίτερη αναφορά στον έφορο του τμήματος κ.  Αριστείδη Παπαθανασίου για την μεγάλη του συνεισφορά. Η ομάδα μας έδωσε τη δική της «μάχη» και τα παιδιά του ΝΟΛ μόχθησαν για το καλύτερο δυνατό παρά τις δυσκολίες των περασμένων μηνών.

Η συνεχόμενη παρουσία της Λάρισας στις τελικές φάσεις τα 6 τουλάχιστον τελευταία χρόνια έχει καταστήσει τον ΝΟΛ στις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας και αφήνει παρακαταθήκη για το μέλλον της υδατοσφαίρισης στην πόλη μας. Η τελική θέση που κατέλαβε ο ΝΟΛ παρόλο που αποτελεί μεγάλη επιτυχία, η πικρή αίσθηση που άφησε στους συμμετέχοντες ότι σε λεπτομέρειες και μικρά λάθη χάθηκε η συμμετοχή στην τετράδα, είναι η μαγιά και η υπόσχεση ότι στο μέλλον θα πάμε ψηλότερα.

Η δήλωση του προπονητή μας κ. Γαλανόπουλου

Ο κ. Γαλανόπουλος μετά το τέλος της διοργάνωσης μας είπε τα εξής: «Ακόμη μια γενιά Μίνι Παίδων έφθασε επιτέλους (λόγω κορονοϊού) στο τέλος της. Γενιά που πραγματικά την μεγαλώσαμε από την μικρή πισίνα. Τρέξαμε σε ότι τουρνουά υπήρχε στην Ελλάδα. Γενιά που έχει παίξει σε πολλούς τελικούς. Από αύριο ξεκινάει μια καινούργια πολιστική πραγματικότητα γι’ αυτούς τους μικρούς αθλητές που θα την ζήσουν χωρίς εμένα (έχω αναλάβει αλλά καθήκοντα).

Ελπίζω οι καινούργιοι προπονητές τους να τους εμφυσήσουν νέες ιδέες, να κατακτήσουν άλλα τουρνουά και να τους βλέπω να προοδεύουν και να χαίρομαι! Είναι η 6η συνεχόμενη γενιά που καταφέρνουμε να πάμε τα παιδιά τελική φάση (κάποτε το είχαμε για μεγάλη επιτυχία να πηγαίνουμε κάθε 4 χρόνια).

Η μεγάλη επιτυχία δεν είναι όμως η 6η θέση που κατακτήσαμε Πανελληνίως, αλλά η πικρία του αποτελέσματος, γιατί  πλέον έχουμε ομάδες που μπορούν να οραματίζονται καλύτερες θέσεις.
Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς των παιδιών και τα παιδιά που όλα αυτά τα χρόνια με ανέχτηκαν και περάσαμε τόσες ωραίες καλές αλλά και κακές στιγμές μαζί».

Το Δ.Σ. του ΝΟΛ συγχαίρει τους μικρούς αθλητές μας και τους εύχεται ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον. Εξάλλου οι δυνατότητές που έχουν είναι μεγάλες!!! Επίσης πολλά μπράβο στον προπονητή μας κ. Γαλανόπουλο και τον βοηθό του κ. Γαβριά γιατί κατάφεραν και πάλι να κρατήσουν το επίπεδο ιδιαίτερα υψηλό και να διαφημίσουν την ομάδα μας σε όλη την Ελλάδα!!!

Αθλητές:
Βαλάσης Θεόφιλος
Βαρέτας Χάρης
Γαβριάς Γιάννης
Γαλανόπουλος Πασχάλης
Δήμου Λευτέρης
Δράμπας Κώστας
Κατσογιάννης Αγησίλαος
Μότσιας Θεοδόσης
Μπόμπολας Νικόλας
Νικολάου Πάρης
Νούλας Γιώργος
Παπαδημητρίου Κώστας
Παπαθανασίου Γιάννης
Τσιάκας Θάνος
Τσολάκης Στέργιος

Η ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ της Τελικής φάσης:
1. ΝΟ Πατρών
2. ΑΟ Π.Φαλήρου
3. ΝΟ Βουλιαγμένης
4. ΑΝΟ Γλυφάδας
5. ΠΑΟΚ
6. ΝΟ Λάρισας
7. ΝΟ Χανίων
8. ΝΑΟ Κέρκυρας
9. Παναθηναϊκός
10.ΟΥΚ Βόλου

Τα στοιχεία των αγώνων του ΝΟΛ

ΝΟΛ – ΟΥΚ Βόλου 13-3
Επτάλεπτα: 2-0, 5-1, 3-1, 3-1.
NΟΛ: Τσολάκης, Δράμπας (1), Δήμου (2), Βαρέτας, Γαβριάς (1), Παπαθανασίου, Μότσιας (3), Τσιάκας (1), Γαλανόπουλος, Βαλάσης (2), Κατσογιάννης, Νούλας, Νικολάου (1), Μπόμπολας.

ΝΑΟ Κέρκυρας – ΝΟΛ 6-16
Επτάλεπτα: 1-7, 2-4, 0-4, 3-1.
ΝΟΛ: Τσολάκης, Παπαδημητρίου (3), Δήμου (1), Βαρέτας (1), Γαβριάς (1), Παπαθανασίου, Δράμπας (3), Μότσιας (5), Τσιάκας, Γαλανόπουλος (1), Βαλάσης (1), Κατσογιάννης, Νούλας, Νικολάου, Μπόμπολας.

ΝΟΛ – ΑΝΟ Γλυφάδας 8-10
Επτάλεπτα: 1-3, 5-1, 1-0, 1-6.
ΝΟΛ: Τσολάκης, Παπαδημητρίου (1), Παπαθανασίου, Μότσιας (7), Δήμου, Δράμπας, Γαβριάς, Νικολάου, Τσιάκας, Γαλανόπουλος, Βαλάσης, Κατσογιάννης, Νούλας.

ΠΑΟΚ – ΝΟΛ 19-13
Επτάλεπτα: 5-2, 6-3, 4-4, 4-4.
ΝΟΛ: Νούλας, Νικολάου, Παπαδημητρίου (5), Γαλανόπουλος (1), Βαλάσης (2), Δράμπας (1), Μότσιας (6), Δήμου, Τσιάκας, Παπαθανασίου, Γαβριάς, Κατσογιάννης, Τσολάκης, Μπόμπολας.

ΝΟ Βουλιαγμένης – ΝΟΛ 24-8
Επτάλεπτα: 4-1, 7-2, 6-5, 7-0.
ΝΟΛ: Τσολάκης, Παπαδημητρίου (3), Παπαθανασίου, Μότσιας (3), Δήμου, Δράμπας (1), Γαβριάς, Νικολάου, Τσιάκας, Γαλανόπουλος (1), Βαλάσης, Κατσογιάννης, Νούλας.