Βαθμολογία

Στη Ρόδο για τουρνουά οι παλαίμαχοι της ΑΕΛ

Ανταποκρινόμενοι σε σχετική πρόσκληση που δέχθηκαν, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ θα ταξιδέψουν αύριο για τη Ρόδο, όπου μεθαύριο θα μετάσχουν σε τουρνουά με τη συμμετοχή των ομολόγων τους του Ευαγόρα Ρόδου και της Ένωσης Ρόδου - Διαγόρα.

Οι αγώνες του τουρνουά αρχικά προγραμματίζονταν να διεξαχθούν στο στάδιο της Ρόδου (το παλιό ποδηλατοδρόμιο), αλλά η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος που έφερε τον Διαγόρα να υποδέχεται την ΑΕΛ την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου στον ίδιο αγωνιστικό χώρο ανάγκασε τους διοργανωτές να χρησιμοποιήσουν το νέο (δεύτερο!) Ενωσιακό γήπεδο της Ρόδου που διαθέτει υβριδικού τύπου πλαστικό χλοοτάπητα.

Στην αποστολή που συγκρότησε ο εκλέκτωρ Νίκος Βλαχούλης θα μετάσχουν οι Αβραμούλης, Αλεξούλης, Ανδρεούδης, Βασιλείου, Κακαζούκης, Κολομητρούσης, Κυριακούλης, Μαλουμίδης, Μπεριτζάς, Θεολ. Παπαδόπουλος, Παπαντωνίου, Παπαρίζος, Παραφέστας, Γ. Πλίτσης, Φ. Πλίτσης, Σελιώνης, Τζιότζιος, Απ. Τσιανάκας, Τσιτσιλής, ενώ θα ηγηθεί συμβολικά ο γενικός αρχηγός της κυπελλούχου ΑΕΛ του 1985 Γιώργος Λόκας.

Η αποστολή των “βυσσινί” παλαιμάχων θα αναχωρήσει το πρωί της Δευτέρας για τη Θεσσαλονίκη, απ’ όπου θα πετάξουν το μεσημέρι για το αεροδρόμιο “Διαγόρας” του “σμαραγδένιου νησιού”, ενώ η επιστροφή τους είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Τετάρτης. Πάντως, η διεξαγωγή του αγώνα Κυπέλλου του Διαγόρα με την ΑΕΛ αναμένεται να παρατείνει την παραμονή για τουλάχιστον μία ημέρα του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΛ, Τάκη Παραφέστα, ενώ και άλλοι συμμετέχοντες στην αποστολή προβληματίστηκαν για το αν μπορούσαν να αλλάξουν το εισιτήριο επιστροφής τους από τη Ρόδο.