Βαθμολογία

Πολύ ωραίο φιλικό στο AEL FC ARENA (VIDEO)

Ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής (3/10) στο AEL FC ARENA ανάμεσα στον Ηρακλή Λάρισας και την ΑΕΠ Κοζάνης.

">http://

Για την ιστορία το σκορ έμεινε στο 0-0, όμως η εικόνα του αγώνα ήταν εξαιρετική, ιδιαίτερα για τον Ηρακλή που έπαιξε ποδόσφαιρο κατοχής, με ωραίες φάσεις και γενικά σωστή ανάπτυξη.

Απέναντι στην Λαρισινή ομάδα ήταν η ΑΕΠ Κοζάνης που πιθανόν να αγωνιστεί και στην SL 2 και στη σύνθεσή της έχει αρκετούς ξένους ποδοσφαιριστές. Αυτό δίνει και μεγαλύτερη αξία στην εμφάνιση των γηπεδούχων.

Ο Ηρακλής Λάρισας που προετοιμάζεται για την εκκίνηση του πρωταθλήματος και βλέπει ψηλά, έδειξε πως είναι σε πολύ καλό δρόμο και έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τους Ναρίνογλου, Κακαβίτση και Αλεξίου.

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης – Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Μπαλαμώτης, Καμπέρης, Τάρτας, Γκαλίτσιος, Αγρόδημος, Ναρίνογλου, Μπάμης, Αλεξίου, Χατζηλιόντας, Χασομέρης.

Έπαιξαν και οι: Παπαγεωργίου, Κακαβίτσης, Σταμάτης, Χάμος, Χριστίδης, Κούλπας, Βαγενάς, Κουτσούκης, Κουτζαηλίας, Γαργάλας.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Αδάμος Κουκούλης.