Βαθμολογία

Νίκες για Κιλελέρ και Παναγροτικό!

Ισοπαλία στην Αμπελιά…

Δόξα Αργυροπουλίου-Παναγροτικός Νίκαιας 1-2

Ο Παναγροτικός επικράτησε μέσα στο Αργυροπούλι και έτσι ξεκίνησε με το δεξί το νέο πρωτάθλημα. Η ομάδα του κ. Νίκου Παπανικολάου πήρε τη νίκη και κοιτάει μπροστά με αισιοδοξία. Από την άλλη το Αργυροπούλι του κ. ΓιώργουΤζαφέρη δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από το συγκεκριμένο ματς. Τρία γκολ στο ματς είχαμε και σημειώθηκαν στην επανάληψη.

Ο Γκουντίκας με πλασέ άνοιξε το σκορ για τον Παναγροτικό Νίκαιας και στο 50’ ο Καλόγερος έφερε το ματς στα ίσια. Το γκολ της νίκης για τον Παναγροτικό σημείωσε στο 72’ ο Πετράκης.

Δόξα Αργυροπουλίου (Γιώργος Τζαφέρης): Σαμπανλάρι Γκ., Μπέλας, Χατζής, Καραγιάννης, Καραλής (60′ Λεσάι), Φουρτούνας, Σαμπανλάρι Άλ., Κόκκορας (65′ Πέρπερας), Καλόγερος, Σακοράφας Β., Κοτρούτσος (73′ Τζατζάκης).

Παναγροτικός Νίκαιας (Νίκος Παπανικολάου): Κωνσταντίνου, Τσούρα, Ψαρούλης Αντ., Περήφανος, Σώκος, Παπακώστας (62′ Ξιώνης), Νάτσης (55′ Χουσενάι), Αλατάς (55′ Ανδριανόπουλος), Πετράκης, Γκανάβας, Γκουντίκας.

Διαιτητική τριπλέτα: Φακής, Πατέτσος, Τέγος Α.

Όλυμπος Γόννων-ΑΕ Κιλελέρ 0-1

Το Κιλελέρ μπορεί να δυσκολεύτηκε στην πρεμιέρα κόντρα στον Όλυμπο Γόννων, όμως κατάφερε στο φινάλε να πάρει τη νίκη! Η ομάδα του κ. Αχιλλέα Τσιβόπουλου είχε τον έλεγχο του αγώνα αλλά δεν μπορούσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα μέχρι το 85’. Από την άλλη η ομάδα του κ. Δημήτρη Κωστή παρουσιάστηκε μαχητική στο ματς και πάλεψε μέχρι το τέλος.

Ο έμπειρος Δημήτρης Καρακάνος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 0-1. Ευκαιρίες έχασαν και οι δύο ομάδες όμως το Κιλελέρ παρουσιάστηκε σαφώς καλύτερο και με την εμπειρία του πήρε στο τέλος τη νίκη.

*Όπως μας ενημέρωσαν από το Κιλελέρ, η νίκη είναι αφιερωμένη από διοίκηση, προπονητή και ποδοσφαιριστές στον Αντώνη Πασάλογλου μετά και τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη τη περασμένη εβδομάδα. Ευχές και από το athleticlarissa.

Όλυμπος Γόννων (Δημήτρης Κωστής): Μπαρμπαγιάννης, Ζαϊρές Β. (64′ Κόκρας) Γκουγκουλιάς Ν., Τσούγιας (46′ Γουγουλιας Χρ. (73′ λ.τ. Συγκούνας), Παρασκευούδης (79′ Στογιάννης), Μπούμπουλης Αθ., Κολτσίδας (Τζίκας Ι.), Μπούμπουλης Ε., Σερίφης, Τζίκας Σ.

Α.Ε. Κιλελέρ (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Μαγαζιώτης, Γαρουφαλιάς, Ζιόμπουρας, Τσακίρης, Τζαβέλλας (61′ Καρακάνος), Κορδαλής. Αργύρης, Ντιντής (46′ Παπαχρήστος), Τζέκα, Γκαραλιάκος (81′ Ζάχος), Κίτσιος Δ. (61′ Κουβελάς).

Διαιτητική τριπλέτα: Νίτσας, Βασιλός, Βαλιώτης.

Ολυμπιακός Αμπελιάς-Δαμασιακός 2-2

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Ολυμπιακός Αμπελιάς και Δαμασιακός στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος! Το ματς είχε μεγάλο σασπένς μέχρι το τέλος! Στο 19′ ο Χατζής Θ. άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Μάλιστα η Αμπελιά είχε και άλλες καλές στιγμές με τους Χατζή, Κοτρώτσιο και Γκαραβέλη!

Ο Δαμασιακός μπήκε καλύτερα στην επανάληψη και στο 65’ με κεφαλιά του Τσούτσα το ματς ήρθε στα ίσια. Στο 58΄ ο Μουσιάρης έκανε το 1-2 για τον Δαμασιακό. Ο Ολυμπιακός Αμπελιάς κατάφερε στο 80′ να φέρει το ματς στα ίσα. Ο Αντωνίου πέτυχε το 2-2 που ήταν και το τελικό σκορ! Μετά το 2-2 οι δύο ομάδες έχασαν ευκαιρίες αλλά το σκορ δεν άλλαξε!

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Γιάννης Τσαλάγγας): Κοτρώτσιος Χ., Αντωνίου, Νικολακούλης, Χάμος, Κοτρώτσιος Α. (83′ Τσαπατόρης), Νταμπαλέτσιος, Κουρμπάτι, Γκαραβέλης, Καρατζούκος, Πλίτσης, Χατζής (70′ λ.τ. Σπύρου).

Δαμασιακός (Βασίλης Νάρης): Νικολακούλης, Γεωργαντζιάς, Μπαικάμης, Οικονόμου (47′ Μουσιάρης Θ.), Σκούπρας, Δούκας, Λούτσος (87′ Δεληχάς), Τσιάλτας (25′ λ.τ. Λέτσιος Α.), Τσούτσας, Μουσιάρης, Βίδρας.

Διαιτητική τριπλέτα: Ντελέζος Ι., Πάλλας, Κοτούμπας Ν.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ