Βαθμολογία

Ονειρεμένη πρεμιέρα για τον Δωτιέα Αγιάς (PICS)

Θετικότατο ξεκίνημα για τον Δωτιέα Αγιάς είχαμε το απόγευμα της Κυριακής (3/10) στο γήπεδο της Γιάννουλης. Η ομάδα του κ. Τάσου Μπεριτζά και κ. Κώστα Παπαρίζου επικράτησε με σκορ 0-2 στην πρεμιέρα της Α’ DE - TOX.

Του Χρήστου Γκατζούλη
Φωτογραφίες για το athleticlarissa: Κώστας Τσομάκος

Το παιχνίδι είχε ρυθμό και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων. Από την άλλη η ομάδα του κ. Αχιλλέα Μανάκα και κ. Θανάση Δουζένη μόχθησε για το θετικό αποτέλεσμα μέχρι τέλους σε ένα ωραίο παιχνίδι και από τις δύο ομάδες.

Στο πρώτο ημίχρονο η Γιάννουλη απείλησε με τον Μπόντε, ενώ από την άλλη ο Δωτιέας είχε δοκάρι με τον Κορλό. Σε γενικές γραμμές το πρώτο 45λεπτο ήταν μοιρασμένο, ενώ στην επανάληψη η Αγιά ανέβασε στροφές.

Στην επανάληψη η Γιάννουλη δημιούργησε τις προϋποθέσεις για το γκολ με τον πολύ καλό Μπόντε και πάλι. Ευκαιρία έχασε για τον Δωτιέα ο Λεσάι, ενώ στη συνέχεια ο ίδιος παίκτης εκτέλεσε το κόρνερ στο 67’ και ο Σούλι με προβολή άνοιξε το σκορ για το 0-1.

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 75’ ο Λεσάι διαμόρφωσε το τελικό 0-2 με ωραία προσωπική ενέργεια!

*Ευχές από το athleticlarissa για τον Μάριο Καρέλα που τραυματίστηκε στο παιχνίδι.

Δήμητρα Γιάννουλης (Αχιλλέας Μανάκας - Θανάσης Δουζένης): Κοτλής, Αμαπατζίδης, Ντόκος, Ντούφας (80΄Τσακνάκης), Σαπάκος, Μπάμπαλης , Μπουκουβάλας (70΄Καρβούνης), Τάφα, Ραμάϊ (80΄Σπανός), Καρέλας (37΄ λ.τ. Γουλούλης), Μπόντε.

Δωτιέας Αγιάς (Τάσος Μπεριτζάς-Κώστας Παπαρίζος): Μάλτζαρης, Κορλός (61΄Χατζής), Δημολιός, Σούλι, Τσακάλι, Παπαγιαννούλης (46΄Γκατζούλης), Μακρής, Ντακούλας, Πατσιωτός (75΄ Κορτσάρι), Σούμπασης, Λεσάι (88΄Φουκαλάς).

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουρουζίκας, Παραφέστας, Μπουρονίκος.