Βαθμολογία

Με το δεξί ο Φαλανιακός (PICS)

Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Φαλανιακός στο νέο πρωτάθλημα της Α’ DE – TOX.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το συγκρότημα του κ. Κώστα Νεμπεγλέρα επικράτησε με σκορ 0-3 της νεανικής και μαχητικής Αστραπής Νέας Πολιτείας, την Κυριακή (3/10).

Το παιχνίδι ήταν ωραίο και οι δύο ομάδες πάλεψαν για το καλύτερο. Το συγκρότημα του κ. Γιάννη Σιάρκου διαθέτει νέα παιδιά από την Ακαδημία που έχουν όμως πλούσιο ταλέντο και μέσα από τόσο δύσκολα ματς, μόνο εμπειρίες θα πάρουν για τη συνέχεια.

Η Αστραπή προσπάθησε και έκανε ότι καλύτερο μπορούσε απέναντι σε μία πολύ έμπειρη ομάδα που θα δώσει τα πάντα για την πρωτιά.

Ο Φαλανιακός μπήκε δυναμικά και κατάφερε με το καλημέρα να πάρει το προβάδισμα. Στην επανάληψη πέτυχε άλλα δύο γκολ και έτσι ήρθε φυσιολογικά η νίκη.
Η Αστραπή είχε δύο καλές στιγμές στο πρώτο μέρος και μόχθησε για το καλύτερο.

Στο 1’ ο Μπομπότης ανέτρεψε τον Τσιάκο, με τον τελευταίο να εκτελεί σωστά για το 0-1. Στο 67’ και πάλι ο Τσιάκος σκόραρε για το 0-2 για να βάλει το «κερασάκι στην τούρτα» ο Λόλας στο 71’.
Για τους νικητές ευκαιρίες έχασαν οι Γαρυφαλλόπουλος, Λόλας, Παπαδάκος και Καρακίτσιος. Ενώ για τους γηπεδούχους ο Κωνσταντίνου απείλησε δύο φορές στο πρώτο μέρος.

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Γιάννης Σιάρκος): Μασούρας, Μπομπότης, Χλωρός Απ. (78’ Βέλλας), Κατσιάνος, Παπανικολάου, Πέτρου, Κολλάτος (78’ Φασούλας), Γεωργοσούλης (57’ Αθανασιάδης), Κωνσταντίνου, Καλτσάς (80’ Κούρτης), Φουρκιώτης (57’ Μπόλιας).

Φαλανιακός (Κώστας Νεμπεγλέρας): Αναστασίου, Καραμπούζης, Γιαννακόπουλος, Λάϊος, Κολοβός Κ. (75΄Πανταζής Γ.), Μπλέντι Σ., Μπλέντι Μ. (75’ Παπαδάκος), Πανταζής Η. (70’ Λυγούρας Β.), Τσιάκος (82’ Καρακίτσιος), Γαρυφαλλόπουλος, Ιωαννίδης Σ. (46’ Λόλας).

Διαιτητική τριπλέτα: Αντωνίου, Μάνος, Νάκας.