Βαθμολογία

Kατασκευή νέου Παιδικού Σταθμού στον Πυργετό

Στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής, ο Δήμος Τεμπών με την βοήθεια και την αμέριστη συμπαράσταση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού και με μοναδικό στόχο την εξυπηρέτηση των οικογενειών τόσο του Πυργετού, όσο και των γύρω χωριών της Δ.Ε. Κάτω Ολύμπου, προχωρά στην κατασκευή νέου Παιδικού Σταθμού στον Πυργετό.

Συγκεκριμένα η Οικονομική Επιτροπή αποφάσισε και προχώρησε στη σύνταξη των όρων δημοπράτησης για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου «Κατασκευή Παιδικού Σταθμού στην τοπική κοινότητα Πυργετού προϋπολογισμού 299.999,66 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ», έργο ενταγμένο στο Leader του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020 που διαχειρίζεται η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

«Αναμφισβήτητα πρόκειται για ένα σημαντικότατο έργο το οποίο θα διευκολύνει την  καθημερινότητα των κατοίκων της Δ. Ε. Κάτω Ολύμπου. Οι Ελληνικές οικογένειες δοκιμάζονται ποικιλοτρόπως, όμως με την απαραίτητη αλληλεγγύη και την συνοχή της κοινωνίας μας ξεπερνάμε κάθε εμπόδιο», τονίζει ο Δήμαρχος Γιώργος Μανώλης.

Ο Δήμος Τεμπών ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας για την κατανόηση της ανάγκης κατασκευής του συγκεκριμένου έργου.

Το έργο αφορά την επέκταση και διάφορες εργασίες σε υφιστάμενο κτίριο, που βρίσκεται στην Τ.Κ. Πυργετού για την μετατροπή και τη δημιουργία ενός νέου παιδικού σταθμού.

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν στο υφιστάμενο κτίριο, προκειμένου να είναι ένας παιδικός σταθμός πλήρως λειτουργικός, είναι κυρίως οικοδομικές.

    περίφραξη εξωτερικού χώρου,
    επέκταση του υφιστάμενου κτιρίου,
    θερμομόνωση,
    επιχρίσματα,
    χρωματισμοί,
    επενδύσεις,
    επιστρώσεις,
    μεταλλικές κατασκευές κλπ,
    κουζίνα και
    W/C.
    Προβλέπεται επίσης να εκτελεστούν εργασίες συντήρησης στα ηλεκτρολογικά δίκτυα καθώς και στον περιβάλλοντα χώρο
    όπως εργασίες πρασίνου,
    κατασκευής σταμπωτού δαπέδου,
    τοποθέτησης περγκόλων καθώς και εξοπλισμού παιδικών χαρών για νήπια (προμήθεια και τοποθέτηση ειδικού δαπέδου).