Βαθμολογία

«Αποστολή εξετελέσθη» για τον Οικονόμο (PICS)

Με την αίσθηση της απόλυτης επιτυχίας στην αποστολή του, επέστρεψε στην βάση του ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος αγωνιζόμενος στο γήπεδο Αβέρωφ κόντρα στον τοπικό ΠΑΟΛ, επικράτησε με 1-0 και ικανοποίησε τους φίλους του που τον ακολούθησαν στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος Α' Κατηγορίας.

ΦΩΤΟ: Ιωάννης Ξανθόπουλος

Στο πρώτο ημίχρονο, παρά την εδαφική υπεροχή τους, οι παίκτες  του Νίκου Φώλλα δεν μπόρεσαν να φθάσουν στην επίτευξη ενός γκολ ή - μάλλον - έφθασαν στο 45' με τον Στέλιο Δραχαλίβα αλλά είδαν το γκολ να ακυρώνεται με υπόδειξη του α' βοηθού που προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες για την ορθότητά της.

Αφού στο 47' ο ευρισκόμενος πάντοτε σε ετοιμότητα Παναγιώτης Νούσιας απέτρεψε τον κίνδυνο σε εξ επαφής προσπάθεια του Ζήκου και στο 49' ο Ερβίν Πεπκολάι είδε το σουτ του να αποκρούεται από αμυντικό λίγο προ της γραμμής, στο 66' οι Τσαριτσανιώτες πανηγύρισαν το γκολ του Μιχάλη Αυλογιάρη που από κοντά νίκησε τον τερματοφύλακα Παπαδημητρίου, μετά την εκτέλεση κόρνερ του Πεπκολάι από δεξιά.

Στην συνέχεια, ο Οικονόμος διαχειρίστηκε με επιτυχία το προβάδισμά του και έφυγε με τρεις βαθμούς από μία έδρα που αναμένεται να δυσκολέψει αρκετά όσες ομάδες την επισκεφθούν.
Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του Κώστα Στάικου και του β' βοηθού Δημήτρη Μίχου, ενώ ο α' βοηθός Μιλτιάδης Μπουρονίκος ελέγχεται για την φάση του 45'.

ΠΑΟΛ ΑΒΕΡΩΦ (Δημήτρης Κουκουλιαύκας): Παπαδημητρίου, Κυρίτσης, Χαρέλας (82' Τσιρογιάννης), Στεργίου (76' Μηνάς), Αλατάς, Λιλολάρι, Μπέης (76' Μανώλης), Γκουγκουλιάς, Ζήκος (76' Κουτσάκης), Κανιούρας, Μίλλερ (52' Ντέκας).

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Νίκος Φώλλας): Νούσιας, Μιφτάρι, Μπουμπουνάρας (61' Πίπιλας), Σουγλής, Αυλογιάρης, Αθανασούλης, Ντάλλας (90'+2' Δ.Μουλτσιάς), Πούτας (87' Ντελής), Σεμερτζίδης (46' Κατσαρός), Πεπκολάι, Στ.Δραχαλίβας.