Βαθμολογία

Με το δεξί ξεκίνησε ο Αχιλλέας Φαρσάλων (PICS)

Κόντρα στον μαχητικό Πύρρο (0-2)

Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο «Κουκολίτσιος-Μουσιάρης» για την 1η αγωνιστική της Α’ DE – TOX. Πύρρος και Αχιλλέας Φαρσάλων αναμετρήθηκαν με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με σκορ 0-2. Δοκάρι είχαν οι νικητές.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το athleticlarissa ήταν εκεί και σας μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ. Με ιδανικές καιρικές συνθήκες διεξήχθη η αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ποιοτικές ομάδες που θα παλέψουν στο νέο πρωτάθλημα, η κάθε μία για τον δικό της στόχο.

Ο Πύρρος διαθέτει ένα αξιόλογο σύνολο με αρκετά νέα παιδιά που έχουν στόχο τη διάκριση. Έχει όμως και ορισμένους έμπειρους παίκτες που αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά.

Από την άλλη ο Αχιλλέας Φαρσάλων με αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή του παρατάχθηκε στην πρεμιέρα. Έγιναν αρκετές μεταγραφές από ανώτερη κατηγορία, με τον σύλλογο να βλέπει ψηλά.

Αναφορικά με το ματς της πρεμιέρας, ο Αχιλλέας μπήκε δυναμικά στο ματς και κατάφερε να μετουσιώσει τις ευκαιρίες του σε γκολ. Στην επανάληψη έκανε σωστή διαχείριση ο τεχνικός της ομάδας κ. Χρήστος Καπελιάνης και έτσι στο τέλος ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ο Πύρρος του κ. Δημήτρη Βλάχου μόχθησε πολύ και προσπάθησε να μειώσει, αφού έγινε ιδιαίτερα πιεστικός ιδιαίτερα στην επανάληψη.

Στο 8’ μακρινό σουτ του Παπακωνσταντίνου και η μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Ένα πολύ όμορφο γκολ από το νεαρό ταλαντούχο παίκτη του Αχιλλέα.

Στο 29’ ο ίδιος παίκτης έκανε τη σέντρα από αριστερά, η μπάλα βρήκε στο κάθετο δοκάρι και πέρασε έξω.

Στο 34’ ο Λαβαντσιώτης έπιασε ένα μακρινό δυνατό σουτ που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης για το 0-2. Πανέμορφο και αυτό το γκολ!

Τελευταία φάση στο πρώτο μέρος στο 45’ για τα Φάρσαλα. Ο Κερμελίδης έδωσε στον Φουρίκη, ο τελευταίος έκανε το σουτ, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στην επανάληψη τα Φάρσαλα είχαν την πρώτη αξιόλογη φάση. Στο 55’ ο Γανός έκανε το σουτ από καλή θέση, μπλόκαρε ο κίπερ του Πύρρου.

Στο 71’ ο Παπακωνσταντίνου έκανε του σουτ μέσα από την περιοχή πέρασε λίγο άουτ. Τέλος στο 80’ ο Παρασκευούδης για τον Πύρρο πήρε την κεφαλιά, η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Πύρρος (Δημήτρης Βλάχος): Πολυμέρου, Βίλλης, Παρασκευούδης, Μάρης, Σκαφιδάς, Βύρλας, Γιώργης, Griesha (46’ Σουλάϊ), Νικούλης (59’ Χύσα), Σάρρα, Νούσιας.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Χρήστος Καπελιάνης): Κουσιάς, Σταθάκος, Παπαδόπουλος, Πατσιούρας, Γανός, Χατζηλιάδης, Χατζόπουλος, Παπακωνσταντίνου (90’ Ντελής), Λαβαντσιώτης, Φουρίκης (67’ Πλιάγκας, 90’ λ.τ. Σινάν), Κερμελίδης (76’ Μπαϊράμι).

Διαιτητική τριπλέτα: Κουκούλης, Κοτούμπας, Παπαγεωργίου.