Βαθμολογία

Παναθηναϊκός Β': Ανακοίνωσε τους Κούτσια και Οικονομάκη

Η ενημέρωση του Παναθηναικού Β': Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου με τον Αλέξη Κούτσια. Ο 19χρονος αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών και εντάσσεται στον Παναθηναϊκό Β, ο οποίος θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο Κούτσιας γεννήθηκε στις 28 Νοεμβρίου 2002 στην Αθήνα. Στην ακαδημία του Παναθηναϊκού εντάχθηκε το καλοκαίρι του 2018.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της», δήλωσε ο Κούτσιας μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου με τον Μανώλη Οικονομάκη. Ο 19χρονος τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους και εντάσσεται στον Παναθηναϊκό Β, ο οποίος θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο Οικονομάκης γεννήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 2002 στα Χανιά. Στην ακαδημία του Παναθηναϊκού εντάχθηκε το καλοκαίρι του 2018.

«Είμαι χαρούμενος που ανήκω και επίσημα πλέον στο επαγγελματικό τμήμα του Παναθηναϊκού. Θέλω να ευχαριστώ την ομάδα για την ευκαιρία αλλά και όλους όσους με βοήθησαν μέχρι σήμερα ώστε να βρεθώ σε αυτό το σημείο. Η σημερινή μέρα είναι μόνο η αρχή», δήλωσε ο Οικονομάκης μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.