Βαθμολογία

ΑΝΤΡΙΑΝ ΚΟΛΟΜΠΙΝΟ: Ήμασταν δυνατοί και ενωμένοι

Χωρίς αμφιβολία ο καλύτερος παίκτης της ΑΕΛ ήταν ο Ουρουγουανός Αντριάν Κολομπίνο που έκανε σπουδαίο παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας. Μιλήσαμε με τον ποδοσφαιριστή και μας είπε: «Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι γιατί έπρεπε να ξεκινήσουμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις με νίκη που ήταν το βασικό.

Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι μέχρι να ανοίξει το σκορ, αλλά ευτυχώς η ομάδα ήταν συγκεντρωμένη στο παιχνίδι και οι παίκτες ήμασταν ενωμένοι γιατί θέλαμε τη νίκη. Το κυριότερο είναι ότι κερδίσαμε με ένα καλό αποτέλεσμα και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει περισσότερα γκολ αν εκμεταλλευόμασταν τις στημένες φάσεις και κυρίως τα κόρνερ. Το μυστικό όμως ήταν ότι η ομάδα ήταν πολύ καλή σε όλες τις γραμμές που λειτουργούσαν άψογα».

Σχετικά με τον αν αποδέχεται τον τίτλο του καλύτερου παίκτη του προχθεσινού αγώνα μας απάντησε: «Ήμασταν όλοι καλύτεροι από τους αντιπάλους μας, προσπαθώ να συμβάλω και εγώ με τον καλύτερο τρόπο, αλλά όλοι με βοηθούν να έχω καλή απόδοση. Όλη η ομάδα παίζει καλά και όχι μόνο ένας παίκτης. Μόνο έτσι κερδίζει μια ομάδα».

Πηγή: Ελευθερία