Βαθμολογία

Τριπλό μεταγραφικό ΜΠΑΜ η Μάνδρα (PICS)

Στην τελική ευθεία έχει περάσει η προετοιμασία της Μάνδρας ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων στο νέο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ.

Ο σύλλογος κινήθηκε αθόρυβα στη μεταγραφική περίοδο και απέκτησε σημαντικούς παίκτες που αναμένεται να αναβαθμίσουν το ρόστερ της Μάνδρας!

Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Κώστας Τσολακίδης μαζί με τα υπόλοιπα άτομα της διοίκησης και σε άμεση συνεργασία με το νέο και ιδιαίτερα εξελίξιμο κόουτς κ. Χρήστο Λιάπη, δούλεψαν μεθοδικά και προετοίμασαν την ομάδα με τον πλέον καλύτερο τρόπο. Πάμε να δούμε τρεις πολύ δυνατές μεταγραφές που πραγματοποίησε ο σύλλογος!

Σταύρος Κατσής

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός Σταύρος Κατσής θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά με την ομάδα της Μάνδρας! Παίκτης που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Έχει αγωνιστεί στον Ατρόμητο Αθηνών, τον Αιγινιακό αλλά και τον Δωτιέα Αγιάς. Έχει ξεκινήσει προπονήσεις εδώ και αρκετές εβδομάδες με τη νέα του ομάδα και αναμένεται να δώσει άλλον «αέρα» στην επίθεση της Μάνδρας! Χαρισματικός παίκτης είναι σίγουρο πως θα «αναστατώσει» τις αντίπαλες άμυνες με την υψηλή τεχνική του κατάρτιση.

Ευθύμης Τασλακίδης

Ο Ευθύμης Τασλακίδης είναι φοιτητής στη Λάρισα και παράλληλα με την σχολή του παίζει και μπάλα. Τον γνωρίσαμε από το πετυχημένο πέρασμά του στον Κεραυνό Δένδρων, στη συνέχεια μεταγράφηκε στο Μαυροβούνι και τώρα θα αγωνίζεται με τα χρώματα της Μάνδρας. Μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην άμυνα, όσο και στη μεσαία γραμμή, είναι πολύ δυνατός και σίγουρα με την ποιότητά του αναμένεται να δώσει πολύτιμες βοήθειες στο νέο του σύλλογο.

Βαγγέλης Σκοτεινιώτης

Τέλος στην ομάδα της Μάνδρας θα αγωνίζεται και ο Βαγγέλης Σκοτεινιώτης. Είναι μεσοεπιθετικός και έχει αγωνιστεί στην Χαραυγή και τον Πύρρο. Πολύ καλός ποδοσφαιριστής με υψηλή τεχνική αναμένεται να δώσει σημαντικές λύσεις στη νέα του ομάδα.