Βαθμολογία

Γ' Εθνική: «Χλωμό» για πρεμιέρα και στις 10/10!

Το... καθιερωμένο σίριαλ με τις συνεχείς αναβολές στην έναρξη του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής που εξελίσσεται και φέτος, φαίνεται πως επιφυλάσσει κι άλλα επεισόδια για τους ανθρώπους των ομάδων και τον φίλαθλο κόσμο.

Έπειτα από τη μετάθεση της αρχικής ημερομηνίας στην οποία είχε οριστεί η πρεμιέρα (19/9) και τη διαπίστωση πως ήταν αδύνατο να προγραμματιστεί και στις 3/10, φαίνεται πως ούτε στις 10 Οκτωβρίου θα γίνει εφικτό να πατήσουν στους αγωνιστικούς χώρους οι ποδοσφαιριστές για τις υποχρεώσεις του Πρωταθλήματος. Από τη στιγμή που στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ τη Δευτέρα δεν πάρθηκε απόφαση σχετικά με τους ομίλους της νέας Κατηγορίας, τα ασφυκτικά χρονικά περιθώρια εξακολουθούν να μην προσφέρουν τη δυνατότητα για άμεσο προγραμματισμό των επόμενων βημάτων που πρέπει να γίνουν για να οδηγηθούμε στην έναρξη.

Ακόμη και στην περίπτωση που ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο με τις συμμετοχές στη Super League 2, το γεγονός ότι η επόμενη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής θα γίνει το νωρίτερο την ερχόμενη Δευτέρα, σημαίνει πως η κλήρωση από την οποία θα προκύψει το αγωνιστικό πρόγραμμα δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί νωρίτερα από την επόμενη Τρίτη (5/10). Σε αυτή την περίπτωση, βεβαίως, δεν θα είναι εφικτό να υπάρξει ορισμός αγώνων της πρεμιέρας για την εγγύτερη Κυριακή, αφού δεν θα δίνεται ο απαιτούμενος χρόνος στα σωματεία για τις απαιτούμενες προετοιμασίες τους. Συνεπώς, η μοναδική περίπτωση να υπάρξει πρεμιέρα στις 10/10 είναι μόνο στην περίπτωση που η έγκριση των ομίλων θα γινόταν από την Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ, κάτι που δεν φαίνεται να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες ως επιλογή τη δεδομένη στιγμή.

soccerlive.gr