Βαθμολογία

Σημαντική η προσφορά του στις ομάδες Νέων της ΠΑΕ ΑΕΛ

Σημαντικές είναι οι αλλαγές που έχουν προκύψει στις ομάδες Νέων της ΠΑΕ ΑΕΛ. Τους τελευταίους μήνες έχουν γίνει βήματα προόδου και είναι δεδομένο πως μπορούν να γίνουν ακόμη περισσότερα στο μέλλον. Φυσικά όλα χρειάζονται το χρόνο τους και στην ομάδα γνωρίζουν πως για να δημιουργήσεις γερές βάσεις χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και υπομονή.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ και υπεύθυνος των ομάδων Νέων κ. Ζήσης Ντελόπουλος έχει αναλάβει το κομμάτι αυτό και προσπαθεί καθημερινά για το καλύτερο δυνατό. Από τη πρώτη ημέρα που ανέλαβε αυτό το δύσκολο έργο προσπαθεί και αφιερώνει πολύ χρόνο, με σκοπό να μην λείπει τίποτα από τις δύο ομάδες.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως με δικές του ενέργειες έχουν γίνει βελτιωτικές εργασίες στο κοινοτικό γήπεδο των Δένδρων, αφού εκεί γίνονται καθημερινά οι προπονήσεις των ομάδων. Παράλληλα έχει αγοραστεί όλος ο απαιτούμενος εξοπλισμός για τις προπονήσεις και έτσι βλέπουμε οι ομάδες νέων να δουλεύουν ακριβώς όπως η μεγάλη ομάδα.

Ο κ. Ζήσης Ντελόπουλος αν και είναι ιδιαίτερα επιφορτισμένος από τις επιχειρήσεις του, αφιερώνει αρκετό χρόνο σε καθημερινή βάση ώστε να έχουν οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές ότι θέλουν για την καθημερινότητά τους στα Δένδρα.

Είναι σημαντικό να υπάρχουν στις μέρες μας τέτοια άτομα που ενδιαφέρονται για το αύριο της ΑΕΛ και να δίνουν πολλά για τα νέα παιδιά των ομάδων Νέων.