Βαθμολογία

ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (PICS)

Το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021 διεξήχθη φιλική αναμέτρηση στη μνήμη του δικηγόρου Κωνσταντίνου Κόκκα, με αφορμή τη συμπλήρωση 3 μηνών από τον αδόκητο χαμό του. Στο γήπεδο «Στέλιος Ζιάκας» της Ελάτειας, τόπου καταγωγής του εκλιπόντος, αναμετρήθηκε η ομάδα ποδοσφαίρου του Συλλόγου Πολιτισμού και Αθλητισμού Δικηγόρων Λάρισας με την τοπική Θύελλα Ελάτειας.

Το παρόν έδωσαν τοπικοί και αθλητικοί παράγοντες, δικηγόροι, δικαστές, συγχωριανοί του και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λάρισας εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Δημήτριος Μπουχλαριώτης και ο Γενικός Γραμματέας Ιωάννης Γκουτζαμάνης, ενώ από τον Δήμο Τεμπών παρόντες ήταν ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Μανώλης, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κωνσταντίνος Κολλάτος και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Ελάτειας κ. Ιωάννης Ζάρρας.

Ανοίγοντας την εκδήλωση ο Νίκος Μίχος έκανε μια σύντομη αναφορά στη ζωή και το έργο του αποβιώσαντος σε σχέση με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο καθώς είχε διατελέσει ποδοσφαιριστής, παράγοντας της Θύελλας Ελάτειας και επί σειρά ετών εκλεγμένος στο Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Ν.Λάρισας, ενώ στη συνέχεια το λόγο πήρε και ο παλαίμαχος παίκτης της ομάδας Γιάννης Μάγγος διηγούμενος στιγμές από τα πρώτα χρόνια με τον εκλιπόντα στα ερασιτεχνικά γήπεδα του Νομού.  

Στη συνέχεια ακολούθησαν βραβεύσεις από την Ε.ΠΣ.Σ.Ν.Λ., την ομάδα της Θύελλας και τον Σύλλογο Πολιτισμού και Αθλητισμού Δικηγόρων Λάρισας προς την οικογένεια του Κωνσταντίνου Κόκκα, ενώ μετάλλια δόθηκαν στους συμμετέχοντες του αγώνα.

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν ο Βάιος Τσιτσανούδης που μόνο για αυτό το φιλικό ξανάπιασε σφυρίχτρα μετά από 3 χρόνια με βοηθούς του τον Κώστα Στάικο και τον Μίλτο Μπουρονίκο οι οποίοι παρά τις επίσημες διαιτητικές υποχρεώσεις τους παρευρέθηκαν τιμώντας το σκοπό της αναμέτρησης.

Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, ενώ στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα της τοπικής Θύελλας επικράτησε αυτής των δικηγόρων. Με το πέρας της αναμέτρησης η οικογένεια παρέθεσε δείπνο στις ομάδες και στους διαιτητές που συμμετείχαν στην εκδήλωση.