Βαθμολογία

Γράφει ιστορία στην Τουρκία ο Δημήτρης Κολοβέτσιος

Ο 30χρονος Λαρισαίος ποδοσφαιριστής Δημήτρης Κολοβέτσιος γράφει ιστορία στο ποδόσφαιρο της Τουρκίας αφού χρίστηκε και αρχηγός της Καϊσερισπόρ στον τελευταίο αγώνα που έδωσε με τη Γαλατασαράι και η ομάδα του Κολοβέτσιου πέτυχε νίκη με 3-0, που θεωρήθηκε από την ομάδα του Καϊσερί ως η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του συλλόγου.

Ο Κολοβέτσιος φόρεσε το περιβραχιόνιο στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, ενώ αυτή η κίνηση δείχνει την εκτίμηση που έχουν προς το πρόσωπό του οι διοικούντες και η τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Λίγο μετά το τέλος του αγώνα ο Δημήτρης Κολοβέτσιος μίλησε στην «Ελευθερία» λέγοντας: «Πολύ σημαντική αυτή η στιγμή της καριέρας μου… νικώντας με την ομάδα μου με το εντυπωσιακό 3-0 μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Τουρκίας. Την έκταση του σκορ δεν την περιμέναμε ούτε εμείς και είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι την άλλη μέρα το πρωί οι φίλαθλοί μας πανηγύριζαν. Είναι σαν να κέρδισε προχθές η Λαμία τον Ολυμπιακό με 3-0, αφού η αντίπαλός μας είναι από τα μεγάλα φαβορί για το πρωτάθλημα».

Σχετικά με την ομάδα του και την πορεία αυτής μας είπε: «Είμαστε στην 8η θέση και φέτος έχουμε ενισχυθεί. Νομίζω ότι θα έχουμε μια σταθερή πορεία. Απολαμβάνω τις ποδοσφαιρικές μου στιγμές που έχω στην Τουρκία και πιστεύω ότι μπορούμε με την Καϊσερισπόρ να παίξουμε στην Ευρώπη».

Σχετικά με τις πιθανότητες επιστροφής στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Κολοβέτσιος μας είπε: «Είμαι καλά εδώ και παίζουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Δεν περνάει κάτι τέτοιο από το μυαλό μου στην παρούσα φάση. Όμως έχω στόχο να κληθώ στην Εθνική ομάδα».

Του Σωτ. Κέλλα
Πηγή: Ελευθερία