Βαθμολογία

ΑΕΛ: ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ AEL F.C. ARENA

Το Σωματείο της Α.Ε.Λ. ανακοινώνει τα κάτωθι:

1. Έδρα της Γυναικείας Ομάδας Ποδοσφαίρου της ΑΕΛ για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 θα είναι το AEL FC ARENA. H γυναικεία ομάδα μας αγωνίζεται για 6η συνεχόμενη χρονιά στην Α' Εθνική κατηγορία. Η περσινή πρωτοφανής επιτυχία της κατάληψης της 3ης θέση πανελλαδικά αποτελεί οδηγό για το μέλλον και μας γεμίζει ευθύνη αλλά και αισιοδοξία.

2. Έδρες της Ανδρικής Ομάδας Ποδοσφαίρου του Σωματείου της ΑΕΛ για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 θα είναι το AEL FC ARENA και το "Γεώργιος Μητσιμπόνας". Η ανδρική ομάδα του Σωματείου θα αγωνίζεται φέτος για πρώτη φορά στη Β' Κατηγορία της ΕΠΣΛ και αποτελούμενη κυρίως από νεαρούς αθλητές της βυσσινί οικογένειας και Ακαδημίας ευελπιστεί να κάνει τα πρώτα βήματα για την καθιέρωση των ποδοσφαιριστών της.

3. Το Σωματείο στη φετινή αγωνιστική περίοδο και παρά τις ιδιαίτερες υγειονομικές συνθήκες και τα πρωτόκολλα, θέλει, χρειάζεται και περιμένει τον κόσμο της ΑΕΛ στο πλευρό του. Για τους λόγους αυτούς συνεχίζεται η διάθεση καρτών ενίσχυσης του Σωματείου και των Τμημάτων του στα εξής επιλεγμένα σημεία:

Kirikoko, οδός Μανδηλαρά 20 (ωράριο καταστημάτων)
-AELCityStore, οδός Μανωλάκη 9-11 (ωράριο καταστημάτων)
-Στεγνοκαθαριστήριο «ΚΡΙΝΟΣ», οδός 28ης Οκτωβρίου 59 (ωράριο καταστημάτων)
-Βιβλιοπωλείο Κυριλλίδου, οδός Ρόδου 49 (ωράριο καταστημάτων)
-Κρεοπωλείο ΤΣΙΟΥΦΗΣ, Νικηταρά 42-44 (ωράριο καταστημάτων)
-Γραφεία ΑΕΛ Θύρα-3 σταδίου Αλκαζάρ (Δευτέρα ως Παρασκευή, 17:00-20:00)
-Ηλεκτρονικά στην ενότητα V-TICKET
Τιμή Κάρτας: 30€