Βαθμολογία

Τμήμα Ενηλίκων από το ΝΟΛ

Στο κλειστό κολυμβητήριο της Λάρισας, ο ΝΟΛ έχει δημιουργήσει ειδικό τμήμα κολύμβησης για τους ενήλικες (25+) λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες της καθημερινότητας.

Η κολύμβηση είναι ένας ολοκληρωμένος τρόπος εκγύμνασης. Βοηθά το σώμα να διατηρείται σφιχτό ενδυναμώνοντας τους μυς, καταπολεμά τη χοληστερίνη, δυναμώνει το καρδιαναπνευστικό μας και βοηθά να αποκτήσουμε υγιές μυοσκελετικό σύστημα.

Η κολύμβηση γυμνάζει το μεγαλύτερο μέρος του μυϊκού συστήματος καθώς το νερό δημιουργεί ιδανική αντίσταση. Η κίνηση των χεριών ενεργοποιεί τους μυς του στήθος, των ώμων και της πλάτης ενώ η κίνηση των ποδιών τους τετρακέφαλους και τους οπίσθιους μηριαίους, τους γλουτιαίους και τους μυς της γάμπας. Ίσως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της κολύμβησης για τους ενήλικες είναι ότι ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες τραυματισμού κατά την άσκηση.

Πέρα όμως από τη σωματική βελτίωση, η κολύμβηση βοηθάει στην αντιμετώπιση του καθημερινού στρες καθώς προσφέρει και τεράστια ψυχική χαλάρωση. Η ιδιαιτερότητα, που κάνει ξεχωριστή την κολύμβηση, σε σχέση με τα άλλα αθλήματα, είναι το νερό και οι φυσικές ιδιότητες που έχει.

Έλα στο ΝΟΛ που έχει οργανώσει καθημερινό τμήμα (Δευτέρα – Παρασκευή) για Ενήλικες (15:30 – 16:30). Το τμήμα έχει φυσικά και προπονητή που βοηθά όσους πάρουν την απόφαση και έρθουν κοντά μας!

Για περισσότερες πληροφορίες:
Ναυτικός Όμιλος Λάρισας
Διεύθυνση: Αναξαγόρα & Φιλίππου Πάνα (απέναντι από το κολυμβητήριο στο Αλκαζάρ).
Τηλ: 241 053 5049.