Βαθμολογία

Απόλλων Σμύρνης: Τέλος ο Γιάννης Πετράκης

Μετά από μόλις τρεις επίσημους αγώνες στην τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα ο Γιάννης Πετράκης αποτελεί παρελθόν. Η αθηναϊκή ομάδα μετά από το 1-4 με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη γνωστοποίησε το "διαζύγιο" τονίζοντας ότι η εικόνα του Απόλλωνα σε φιλικά και επίσημα είναι απογοητευτική.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: Ύστερα από έντεκα φιλικά παιχνίδια και τις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος η εικόνα της ομάδας μας είναι απογοητευτική. Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για ομάδα που «χτίστηκε» με αυξημένο κατά 30% μεταγραφικό μπάτζετ και δημιουργήθηκαν γι’ αυτήν εξαιρετικές συνθήκες προετοιμασίας, σε καμία περίπτωση τα μέχρι τώρα αποτελέσματα και η εικόνα της ομάδας δεν επιβεβαίωσαν τις προσδοκίες μας.  Ένα σύνολο soft, μια ομάδα «μαλθακή» που δεν παλεύει για το αποτέλεσμα και έχει τον χειρότερο συντελεστή τερμάτων, καθώς έχει ήδη δεχθεί έντεκα γκολ. Την ίδια ώρα το κλίμα στα αποδυτήρια έχει πάψει να είναι αυτό που πρέπει.

Ως εκ τούτου, η συνεργασία μας με τον προπονητή Γιάννη Πετράκη δεν μπορεί να συνεχιστεί. Τον ευχαριστούμε για την προσπάθειά του και του ευχόμαστε καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του. Ίσως στο μέλλον συναντηθούν και πάλι οι δρόμοι μας.