Βαθμολογία

Super League 2: Οι εκκρεμότητες φέρνουν μετάθεση στην κλήρωση

Οι αρκετές δικαστικές εκκρεμότητες αναγκάζουν τη Super League 2 να αλλάξει τον σχεδιασμό της. Στη Γενική Συνέλευση της Super League 2 τέθηκε ένα χρονοδιάγραμμα για την κλήρωση και την έναρξη του πρωταθλήματος, ωστόσο οι πολλές εκκρεμότητες αλλάζουν τα δεδομένα.

Ρόδος και Καβάλα έχουν στα χέρια τους προσωρινές δικαστικές διαταγές, που αναγκάζουν τη Super League 2 να τις συμπεριλάβει στην κλήρωση, ενόψει των οριστικών αποφάσεων. Οι δύο ομάδες προσέφυγαν στο Διοικητικό Εφετείο, προκειμένου να ανατρέψουν την αρνητική απόφαση της ΕΕΑ για την άδεια συμμετοχής τους.

Στο Διοικητικό Εφετείο αναμένεται να προσφύγει και η Δόξα Δράμας, ενώ ο Ηρόδοτος από την πλευρά του κατέθεσε επίσημο αίτημα επανεξέτασης του φακέλου του στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Παράλληλα, φάκελο στην ΕΕΑ, με εγγυητική επιστολή και μετοχικό κεφάλαιο, καλείται να καταθέσει άμεσα και ο Ασπρόπυργος, που ζήτησε να καλύψει το κενό του Πανιωνίου, που απέσυρε τη συμμετοχή του από το πρωτάθλημα.

Όλες αυτές οι εκκρεμότητες δεν αναμένεται να τακτοποιηθούν πριν από το τέλος του μήνα. Γι’ αυτό και η Super League 2 αναμένεται να μεταθέσει την κλήρωση για τις 4/10 και ενδεχομένως σε άλλον χώρο και όχι στο Golf της Γλυφάδας που είχε προγραμματιστεί αρχικά. Αυτό ίσως σημάνει και καθυστέρηση της σέντρας, που έχει οριστεί για τις 10/10.