Βαθμολογία

Στις επάλξεις ο Απόλλων Γαλήνης (PICS – VIDEOS)

Πέρασαν πέντε ολόκληρα χρόνια (το 2015) από την επανασύσταση της ομάδας του Απόλλωνα Γαλήνης. Είναι σα να μην πέρασε μία μέρα, αφού η διοίκηση είναι μία πραγματική οικογένεια με όνειρα και φιλοδοξίες που περνούν και στους παίκτες που αγωνίζονται.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η Γαλήνη ξεκίνησε εδώ και λίγες εβδομάδες την προετοιμασία της, εμπιστεύτηκε έναν φιλόδοξο προπονητή τον κ. Δημήτρη Μήτση, κράτησε το μεγαλύτερο μέρος του περσινού κορμού και έκανε μεταγραφές σε καίριες θέσεις.

Το οικογενειακό κλίμα είναι εκείνο που προσδιορίζει την ομάδα και τη φετινή χρονιά σε ένα νέο ξεκίνημα. Ο Απόλλων Γαλήνης θα μετέχει στη νέα Β’ ΕΠΣΛ έχοντας στο μυαλό του να συνεχίσει, αυτό που δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει, το περασμένο πρωτάθλημα λόγω της αναγκαστικής διακοπής.

Η ομάδα θα αγωνίζεται τους επόμενους μήνες στο γήπεδο Πλατυκάμπου, μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες περίπου στο Μάρτιο και να επιστρέψει ξανά στη φυσική της έδρα.

Όπως μας δήλωσαν από τη διοίκηση, θέλουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα η ομάδα, να εξασφαλίσει την παραμονή της, όμως θα παλέψουν, έτσι ώστε να φτάσουν όσο το δυνατόν ψηλότερα και σε καμιά περίπτωση, όπως μας είπε και ο πρόεδρος, η ομάδα δεν θα πέφτει αμαχητί.

Όλοι εκεί στη Γαλήνη έχουν όρεξη, μεράκι και ο καθένας από την πλευρά του, στηρίζει την όμορφη προσπάθεια που γίνεται, έτσι ώστε να μην λείπει τίποτα πραγματικά από τον Απόλλωνα.

Οι δηλώσεις
Ηλίας Κυριακόπουλος (Πρόεδρος)

">http://

Δημήτρης Μήτσης (Προπονητής)

">http://

Βασίλης Γκουτσιούδης (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Γιώργος Κοκκινόπουλος (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Κώστας Μωϋσιάδης (Ποδοσφαιριστής)

">http://