Βαθμολογία

Απόλλων Πόντου: Τρεις ανανεώσεις και μία επιστροφή

Ο Απόλλων Πόντου ξεκίνησε τις ανανεώσεις ποδοσφαιριστές με σκοπό να στελεχώσει το ρόστερ του ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Super League 2!. Επίσης, έγινε επίσημη και η επιστροφή του Γιάννη Καλαϊτζίδη μετά από 18 μήνες στον σύλλογο της Καλαμαριάς. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τέσσερις ποδοσφαιριστές οι οποίοι “συστρατεύθηκαν” από την αρχή της προσπάθειας του σημερινού ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ, θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στην ομάδα μας και την σεζόν 2021-2022, στην SUPER LEAGUE 2.

Τρεις εξ αυτών θα βρίσκονται στο ρόστερ μας για έκτη συνεχόμενη σεζόν, αφού αγωνίζονται στον Απόλλωνα αδιαλείπτως από το καλοκαίρι του 2016. Πρόκειται για τον Δημήτρη Αμαραντίδη, τον Αλέξανδρο Καλογέρη και τον Γιάννη Δαλιανόπουλο.

Μαζί τους επανήλθε να ενισχύσει την ομάδα μας ο Γιάννης Καλαϊτζίδης, έπειτα από 18 μήνες και την θητεία του στον ΠΟ Τρίγλιας.

Επέστρεψε και ανακοινώθηκε ο Σουντουρά!

Ο Απόλλων Πόντου ανακοίνωσε και τυπικά την επιστροφή του Ουσμάν Σουντουρά. Η ανακοίνωση αναφέρει: Η ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ ανακοινώνει με χαρά και ικανοποίηση την επιστροφή του Ουσμάν Σουντουρά (Ousmane Sountoura) στην ομάδα μας.

Ο 26χρονος σήμερα Ουσμάν (γεννημένος 9 Νοεμβρίου 1994 στο Μαλί) είχε ενταχθεί στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 στην SUPER LEAGUE 2, καταγράφοντας αξιόλογη παρουσία με 25 συμμετοχές και 6 γκολ. Ο υψηλόσωμος μέσος στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Β΄ Κατηγορία Πορτογαλίας με την Κάζα Πία και επέστρεψε στην Ελλάδα για να αγωνιστεί στα Χανιά.