Βαθμολογία

Ολοκληρώθηκαν τα τεστ των διαιτητών της ΕΠΣΛ

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκαν χθες στο στάδιο Αλκαζάρ τα αγωνιστικά τεστ για τους μη αξιολογημένους διαιτητές και βοηθούς διαιτητές της ΕΠΣΛ, ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου. Περισσότερα από 30 άτομα έδωσαν το «παρών» στο στάδιο Αλκαζάρ, τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο, και πέρασαν επιτυχώς τις αγωνιστικές δοκιμασίες.

Από πλευράς ΕΔ/ΕΠΣΛ παρευρέθηκαν ο αναπληρωτής πρόεδρος Αντώνης Βαλιώτης και το μέλος Πέτρος Τσακνάκης, υπεύθυνος ιατρός ήταν ο κ. Λυσσόβας, ενώ πολύτιμη ήταν και η συνεισφορά του αξιολογημένου διαιτητή και υπεύθυνου για την εκγύμναση των διαιτητών της ΕΠΣΛ, Δημήτρη Μίχου.

Εν τω μεταξύ προχθές Παρασκευή διεξήχθησαν στη Θεσσαλονίκη τα επαναληπτικά αγωνιστικά τεστ των αξιολογημένων διαιτητών/ βοηθών διαιτητών Γ’ Εθνικής, των υποψηφίων βοηθών διαιτητών Γ’ Εθνικής, των γυναικών διαιτητών/βοηθών διαιτητών και των διαιτητών Κ4 προχωρημένου σταδίου.

Από τη Λάρισα συμμετείχαν οι Αντωνίου (διαιτητών Γ’ κατηγορίας), Πάλλας, Νάκας, Μίχος, Παπαγεωργίου (βοηθών διαιτητών Γ’ κατηγορίας), Βαλιώτης, Δίχρης, Σιαπλούλης, Ν. Κοτούμπας (υποψηφίων βοηθών διαιτητών Γ’ κατηγορίας), Δεληγιάννη (γυναικών διαιτητών), Κουτίνα, Μπακλαβά (γυναικών βοηθών διαιτητών) και Δημεράς (διαιτητών Κ4 προχωρημένου σταδίου).

Πηγή: Ελευθερία