Βαθμολογία

Η θέση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας για τα «επεισόδια» και τα νέα φιλικά

Ικανοποίηση επικρατεί στην τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Λάρισας από το νικηφόρο φιλικό στα Τρίκαλα (1-3) το Σάββατο (18/09) κόντρα στον τοπικό ΑΟΤ.

O Marcelo Straccia και οι συνεργάτες του, είδαν τους "κυανόλευκους" να αποδίδουν πολύ καλό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο μέρος του 90λεπτου, γεμίζοντας τους, με αυτοπεποίθηση για την συνέχεια.

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας δεν θα προβεί σε καμία ανακοίνωση για τα όσα διαδραματίστηκαν κατά την διάρκεια του αγώνα, μιας και θεωρεί ότι δεν συντρέχει λόγος, για ένα γεγονός παρεξήγησης, το οποίο έλαβε - κακώς - τεράστιες διαστάσεις δημοσιότητος.

Η ομάδα των Τρικάλων ήταν και θα παραμείνει φίλα προσκείμενη σε εμάς. Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει άλλα δύο φιλικά παιχνίδια για το επόμενο επταήμερο.

Συγκεκριμένα την Τετάρτη (22/09) στις 5 μμ. θα αγωνισθεί στην Ευξεινούπολη με την Δήμητρα η οποία μετέχει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, ενώ την Κυριακή (26/09) στις 4.30 μμ. θα φιλοξενήσει στο γήπεδο Φιλιππούπολης τον νεοφώτιστο στην Super League 2, Αλμωπό Αριδαίας.

ΦΩΤΟ: sportrikala