Βαθμολογία

Έβγαλε αντίδραση και έδειξε ότι έχει ψυχή ο Ηρακλής Λάρισας

Ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής (19/9) στο φιλόξενο γήπεδο του Παλαμά. Ο Ατρόμητος αντιμετώπισε τον Ηρακλή Λάρισας.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν και στα επίσημα ματς της νέας Γ’ Εθνικής. Για την ιστορία, έμειναν στο 2-2, σε ένα καλό τεστ και για τα δύο σωματεία.

Οι γηπεδούχοι με νέο τεχνικό τον κ. Άκη Μίχο παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικοί στο πρώτο 45λεπτο και μάλιστα κατάφεραν να σημειώσουν και δύο γκολ. Στην επανάληψη όμως η εικόνα της Καρδιτσιώτικης ομάδας δεν ήταν ανάλογη.

Από την άλλη ο Ηρακλής Λάρισας του κ. Χρήστου Χατζηλιάδη, μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, ανέβασε «στροφές» στην επανάληψη, έδειξε αντίδραση και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα, ενώ ακυρώθηκε λανθασμένα και ένα γκολ, όταν το σκορ ήταν στο 2-2 για οφσάιντ.

Η ομάδα της Λάρισας αγωνίστηκε με κάποιες απουσίες, όμως όσο περνούσε η ώρα, η εικόνα της βελτιωνόταν. Το τεχνικό τιμ της ομάδας προετοιμάζει τους ποδοσφαιριστές ώστε να είναι έτοιμοι στα επίσημα ματς.

Στο 18’ ο Κατσιγιάννης μετά από αδράνεια στα μετόπισθεν πήρε τη μπάλα, έκανε το σουτ για το 1-0. Στο 37’ σέντρα του Χασομέρη από δεξιά, ο Αλεξίου έκανε το σουτ, η μπάλα λίγο άουτ.
Ένα λεπτό αργότερα και πάλι ο Κατσιγιάννης από ελεγχόμενη θέση, έκανε το σουτ από δεξιά για το 2-0.

Στο 41’ ο Αλεξίου βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, έκανε το σουτ, σωτήρια η απόκρουση του κίπερ του Παλαμά. Δύο λεπτά αργότερα, ο Βουκομάνοβιτς βρέθηκε μέσα στη μικρή περιοχή, έκανε το σουτ, απέκρουσε ο Παπαγιάννης.

Στην επανάληψη η πρώτη φάση ανήκε στον Ηρακλή. Στο 52’ σουτ του Χριστίδη, η μπάλα λίγο άουτ. Στο 58’ φάουλ εκτέλεσε ο Ζαφειρίου, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, ο Χριστίδης εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα στον Κουτσούκη και αυτός βρήκε ωραία το κεφάλι του Αλεξίου, με τον τελευταίο να σκοράρει για το 2-1.

Ένα λεπτό μετά, τακουνάκι του Χριστίδη μέσα στη μικρή περιοχή, σε κόρνερ ο κίπερ του Παλαμά. Στο 64’ ο Ηρακλής έφερε το ματς στα ίσα. Τη σέντρα έκανε ο Μπάμης από δεξιά και ο Αλεξίου ξανά με το κεφάλι σκόραρε. Ο Ηρακλής θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη.

Στο 79’ ο Ζαφειρίου σκόραρε από κανονική θέση, με τον επόπτη να σηκώνει με χαρακτηριστική καθυστέρηση τη σημαία για οφσάιντ, σε μία φάση που ο Ηρακλής έχει κάθε λόγο να διαμαρτύρεται.

Πολύ καλή ήταν η εικόνα του Ηρακλή στην επανάληψη, με ωραία ανάπτυξη, σωστές μεταβιβάσεις και αρκετά σουτ. Παρότι η κούραση από τις δυνατές προπονήσεις ήταν μεγάλη, η λαρισινή ομάδα έδειξε πως προετοιμάζεται σε άκρως επαγγελματικά πρότυπα και υπάρχει αισιοδοξία πως με την έναρξη των επίσημων αγώνων ο σύλλογος θα είναι απόλυτα έτοιμος.

Ατρόμητος Παλαμά (Άκης Μίχος): Κουτσόπουλος, Μετούσι, Κουρτεσιώτης, Αναγνώπουλος, Μπούσδρας, Κατσιγιάννης, Κόντος, Βουκομάνοβιτς, Κόκκινος Σ., Κόκκινος Αλ., Μουσαφείρης.

Έπαιξαν και οι: Φώτης, Ντίνας, Τσολακίδης, Ζάγγος Τ., Ζάγγος Ηλ., Γραβάνης, Ματέο.

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης – Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Δοδοντσάκης, Γκαλίτσιος, Καμπέρης, Κουτσούκης, Μπάμης, Μπαλαμώτης, Χατζηλιόντας, Αλεξίου, Κακαβίτσης, Χασομέρης.

Έπαιξαν και οι: Ζαφειρίου, Χριστίδης, Ναρίνογλου, Αναδολού, Παπαγεωργίου, Ντάτσι, Βαγενάς, Σταμάτης.