Βαθμολογία

Εργοτέλης: Έγινε επαγγελματίας ο Δασκαλάκης

Ο Αντώνης Δασκαλάκης προχώρησε στην υπογραφή του πρώτου του επαγγελματικού συμβολαίου με την ΠΑΕ Εργοτέλης την Παρασκευή (17/9). Η ανακοίνωση του Εργοτέλη:

Στην υπογραφή του πρώτου του επαγγελματικού συμβολαίου με την ΠΑΕ Εργοτέλης προχώρησε σήμερα ο ποδοσφαιριστής Αντώνης Δασκαλάκης.

 Ο νεαρός, γεννηθείς στις 23/06/2003, ο οποιος εντάχθηκε πέρσι στο δυναμικό της Κ19 του συλλόγου υπόγραψε σήμερα συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων χρόνων παρουσία του αντιπροέδρου και γενικού διευθυντή της ομάδας μας, Γιώργου Τζουτζάρη στα γραφεία της ΠΑΕ. 

 Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στον χώρο της μεσαίας γραμμής ως αμυντικό χάφ, και έχει ακολουθήσει απ’ την αρχή την προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων».  

 Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ:

 «Είναι μεγάλη μου τιμή να υπογράφω το πρώτο επαγγελματικό μου συμβόλαιο με την ομάδα του Εργοτελη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνέβαλαν σε αυτό,από τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου μέχρι την διοίκηση που δείχνει την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Εύχομαι σε όλους μας μια καλή σεζόν με υγεία και να έχουμε πολλές επιτυχίες στο μέλλον!»