Βαθμολογία

Ο ΠΑΟΚ πέρασε με 0-2 από το Γιβραλτάρ

Ο ΠΑΟΚ πέρασε με 0-2 από το Γιβραλτάρ κερδίζοντας τρεις πόντους και ορισμένους «νέους» που έπιασαν την ευκαιρία: Άκπομ και Μίτριτσα έκριναν την πρεμιέρα του Conference League.

Η ειρωνεία της υπόθεσης έγκειται στο γεγονός πως ο Τέιλορ που φάνηκε να μην πατά καλά με το... καλημέρα, βρέθηκε στην περιοχή της Λίνκολν και «σέρβιρε» για τον μοιραίο, μέχρι εκείνο το σημείο, Άκπομ που πλάσαρε για το 0-1.

Διαφορετική και σαφώς πιο βελτιωμένη η εικόνα του ΠΑΟΚ, επιθετικά, στο β΄ημίχρονο, με τους Θεσσαλονικείς να πετυχαίνουν και δεύτερο τέρμα με τον Άκπομ στο 54΄, ωστόσο, το γκολ του ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ. Το γκολ εντούτοις ήρθε δύο λεπτά αργότερα από στατική φάση και συγκεκριμένα από κόρνερ του Μουργκ, με τον Μιχαηλίδη να πιάνει την πρώτη κεφαλιά και στην εξέλιξη της φάσης, ο Μιτρίτσα να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2 με γυριστό σουτ, ανοίγοντας λογαριασμό με τα «ασπρόμαυρα».

Λίνκολν (Mάικ Μακ Ελγουεϊ): Σολέρ, Βάισεμαν, Ρ. Τσιπολίνα, Μπερνάντο Λόπες, Τοσκάνο, Τορίγια (67’ Τζ. Τσιπολίνα), Ρόσα, Ανόν (62’ Ρόναν), Αράιζα (81’ Πίκοκ), Καραγιέρο (81’ Σέρτζαντ), Κίκε Γκόμεθ (62’ Οκράν).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Τέιλορ, Κρέσπο (44’ Μιχαηλίδης), Μιχάι, Σίντκλεϊ, Εσίτι, Κούρτιτς, Μουργκ (83’ Βιεϊρίνια), Μιτρίτσα (73’ Κωνσταντέλιας), Μπίσεσβαρ (73’ Σφιντέρσκι), Ακπόμ (82’ Κούτσιας).