Βαθμολογία

Ενδιαφέρον φιλικό στο Ελευθεραί (PICS – VIDEOS)

Ένα καλό φιλικό έγινε το απόγευμα της Πέμπτης (16/9) στο γήπεδο του Ελευθεραί ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Ιπποκράτη. Τελικό σκορ 2-2.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, εξ’ ου και το σκορ. Στο 40’ ο Φραχόλι Ο. σε κενή εστία έκανε το 0-1. Πέντε λεπτά αργότερα ο Γαρυφαλλόπουλος που πέρασε την άμυνα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

">http://

">http://

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές, είχαν την κατοχή, όμως ο Ιπποκράτης ήταν εκείνος που μπήκε μπροστά στο σκορ, όταν την κάθετη πάσα έκανε ο Ζυγούρης και ο Μίτρος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-2.

Τον τελευταίο λόγο τον είχε και πάλι το Ελευθεραί στο 90’ όταν αυτή τη φορά ο Γαρυφαλλόπουλος έβγαλε τη σέντρα και ο νεαρός Ανυφαντής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-2.

Ελευθεραί (Σταύρος Τσαπράζης): Τζήμας, Ανυφαντής, Ντελόπουλος, Τσιαδήμος, Τέλιος, Μιχαλόπουλος, Λαζαρίδης, Θεοδώρου, Γκουζιώτης, Τόλιας Κ., Γαρυφαλλόπουλος.
Έπαιξαν και οι: Κατσικαλούδης, Πατέρας, Ιατρόπουλος, Τσεκούρας.

Ιπποκράτης (Θανάσης Κολονιώτης): Μπίτρας, Κότσιας, Φραχόλι Φ., Μονάντερος, Κουρούκας, Μπλάντας, Βούγιας, Μήτρος, Φραχόλι Ο., Ζιώγας, Ζυγούρης.
Έπαιξαν και οι: Μίτρος, Παναγιώτης, Τσουμάνης Α.

Ακολούθησε γεύμα…

Μετά το τέλος του φιλικού, η διοίκηση του Ελευθεραί διά στόματος του κ. Θανάση Τόλια, όπως όλα αυτά τα χρόνια κρατάει την παράδοση, παραχώρησε ένα πλούσιο γεύμα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του.

Το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό, είδαμε χαμογελαστά πρόσωπα στην ομάδα και ένα θετικό μήνυμα για το ξεκίνημα. Πολλά μπράβο και στην σύζυγο του Θανάση Τόλια, Βάσω που πάντοτε κάνει τις ωραίες ετοιμασίες για να προσφέρει με αγάπη στους παίκτες και όχι μόνο.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ