Βαθμολογία

Άνετη παραμονή και ανάδειξη ταλέντων για τον Αετό Μακρυχωρίου

Ο Αετός Μακρυχωρίου όπου θα μετέχει και τη νέα στη Γ’ Εθνική, ξεκίνησε την προετοιμασία του στις 2 Αυγούστου, με τον ίδιο τεχνικό τον κ. Κώστα Κατσάρα (και συνεργάτη του τον κ. Λευτέρη Τέα) που ανέλαβε και την φετινή χρονιά, ένα πολύ δύσκολο έργο, αφού στον Αετό έμειναν λίγοι έμπειροι παίκτες, από την προηγούμενη χρονιά και οι προσθήκες που έγιναν όλες αφορούσαν, νέα παιδιά που φυσικά θέλουν πάρα πολύ δουλειά.

Της Βάσως Γκατζούλη

Ο κ. Κώστας Κατσάρας είναι ένας πολύ έμπειρος προπονητής, που με την δουλειά του πάντοτε, καταφέρνει να δημιουργεί μαχητικές ομάδες, που ξέρουν τι θέλουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Πλάνα από την προπόνηση (15/9)

">http://

">http://

Στόχος του είναι στα νέα παιδιά, να δίνει με πολύ αγάπη όλα αυτά που και ο ίδιος γνωρίζει και φυσικά να προσπαθεί, να τελειοποιεί τις δυνατότητες που έχουν σε αυτή την ηλικία.

Η ομάδα της νέας σεζόν 2021 – 2022

Τα νέα αποκτήματα

Από αριστερά: Παπαγεωργίου, Γκιουρσάνης, Παϊτέρης, Αλτάνης, Μαλάκος και Βλαχάκης

Πρόεδρος στην ομάδα του Αετού παραμένει ο κ. Κώστας Τουρλακόπουλος έχοντας ένα νέο διοικητικό συμβούλιο με οκτώ νέα μέλη που είναι τα εξής:

Πρόεδρος: Κωνσταντίνος Τουρλακόπουλος
Αντιπρόεδρος: Γεώργιος Τέας
Έφορος: Κωνσταντίνος Τσιγγάνης
Γενικός Αρχηγός: Δημήτριος Τσιγγάνης
Μέλος: Μιχαήλ Φουσίκας
Μέλος: Πέτρος Σκουτής
Μέλος: Αθανάσιος Μουρτζίλας
Ταμίας: Μένη Ευαγγελοπούλου

Ο πρόεδρος όπως μας έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια, αγαπάει την ομάδα και επίσης το γήπεδο που προσπαθεί με προσωπική του εργασία, να είναι πάντοτε στη δυνατόν καλύτερη κατάσταση.

Η ομάδα λοιπόν έχει θέσει, ως κύριο στόχο της τη φετινή χρονιά, να κάνει μία καλή πορεία, να παίξει όμορφο και ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο και να σωθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Μέσα από όλη αυτή τη δουλειά που γίνεται στον Αετό Μακρυχωρίου, οι άνθρωποι που είναι στην ομάδα, προσπαθούν πολύ και έχουν σαν κύριο μέλημά τους και την ανάδειξη νέων ταλέντων.

Αυτή την περίοδο η ομάδα βρίσκεται στο τελικό στάδιο προετοιμασίας της ενόψει των επίσημων αγώνων πρωταθλήματος τον επόμενο μήνα και παράλληλα με τις προπονήσεις διεξάγονται και φιλικά παιχνίδια για το τελικό μοντάρισμα.

Οι δηλώσεις
Κώστας Τουρλακόπουλος (Πρόεδρος)

«Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία σε όλους και ιδιαίτερα στα ποδοσφαιρικά σωματεία του νομού μας, χωρίς τραυματισμούς. Να ξεκινήσουν όλες οι ομάδες και να πετύχουν τους στόχους τους και μακάρι να τελειώσει το πρωτάθλημα. Εμείς έχουν θέσει ως στόχο η πορεία της ομάδας μας, να είναι ίδια και καλύτερη από την περασμένη σεζόν και πραγματικά να σωθεί γρήγορα.

Πιστεύουμε πως έχουμε έναν από τους καλύτερους προπονητές στο ρόστερ μας, τον κ. Κώστα Κατσάρα και αυτός με τη σειρά του, θα προσπαθήσει έτσι ώστε ο στόχος μας, να είναι εφικτός. Όμως στην άκρη του μυαλού μας, πάντοτε έχουμε και την ανάδειξη νέων ταλέντων, όπως έγινε με μεγάλη επιτυχία για τον Κυριάκο Ζησούλη, που μας εκπροσωπεί πλέον στην ΑΕΛ».

Κώστας Κατσάρας (Προπονητής)

">http://

Χρήστος Παπαδόπουλος (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Κωνσταντίνος Μπάρδας (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Νίκος Γαγάρας (Ποδοσφαιριστής)

">http://

ΚΛΙΚ από την προπόνηση (15/9)