Βαθμολογία

Να ξεκινήσει με νίκη θέλει η ΑΕΛ Κ17

Θα αγωνιστεί την Τετάρτη (15/9) στα Δένδρα κόντρα στην Ξάνθη (11 π.μ.)

Νέο ξεκίνημα για την ΑΕΛ Κ17, που την Τετάρτη (15/9) στις 11 το πρωί θα υποδεχθεί στο προπονητήριο της ΠΑΕ ΑΕΛ στα Δένδρα, την Ξάνθη στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της SL 1 (Όμιλος Β’).

Να τονίσουμε πως μετά από ενέργειες της ΠΑΕ ΑΕΛ, η ομάδα εξασφάλισε συμμετοχή στο κορυφαίο πρωτάθλημα για το ηλικιακό τμήμα Κ17. Αυτή η εξέλιξη είναι σίγουρα πολύ σημαντική και θα δοθεί η δυνατότητα να υπάρχει μία συνέχεια για τα επόμενα χρόνια.

Νέος τεχνικός ο Θοδωρής Στεργιάδης

Ο έμπειρος και καταξιωμένος τεχνικός κ. Θοδωρής Στεργιάδης ανέλαβε εδώ και λίγο χρονικό διάστημα την Κ17 και θα επιδιώξει να δημιουργήσει ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο, ικανό να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να προσφέρει θέαμα αλλά και πολλές νίκες.

Ο κ. Στεργιάδης έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του εδώ και πολλά χρόνια και με την εμπειρία του αναμένεται να μεταδώσει τις γνώσεις του στα νέα παιδιά της ΑΕΛ. Μία ιδανική επιλογή για τον πάγκο της «Βασίλισσας».

Η αποστολή

Η ομάδα της Κ17 της ΠΑΕ ΑΕΛ θα συγκεντρωθεί στις 9 το πρωί στο Στάδιο Αλκαζάρ και από εκεί όλοι θα αναχωρήσουν με το λεωφορείο της ομάδας για το προπονητικό κέντρο στα Δένδρα. Η αποστολή απαρτίζεται από τους εξής παίκτες:

ΓΙΩΤΑΣ ΝΙΚΟΣ
ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ
ΠΙΤΣΙΔΗΜΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΧΑΛΔΟΥΠΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ
ΜΠΑΝΤΕΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΜΠΑΝΤΡΑΛΕΞΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΑΒΡΑΜΟΥΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΝΤΙΝΤΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
ΚΟΡΟΝΤΙΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΠΑΓΙΩΤΑΣ ΚΟΣΜΑΣ
ΑΣΙΚΟΓΛΟΥ ΘΟΔΩΡΗΣ
ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΝΙΝΙΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΓΚΟΥΝΤΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ
ΓΚΟΛΤΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΚΑΖΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΤΣΙΜΠΙΝΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

Εκτός αποστολής για διάφορους λόγους είναι οι:

ΤΑΜΠΟΥΡΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΒΛΙΩΡΑΣ ΝΙΚΟΣ
ΚΟΥΚΟΥΡΑΒΑΣ ΝΙΚΟΣ

*Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Ασλανίδης Γεώργιος (Πιερίας) με βοηθούς τους Κουτσικανίδη Γεώργιο (Πιερίας) και Καλορογιάννη Θωμά (Πιερίας). Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο κ. Ζήλος Αντώνης (Λάρισας).

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ